E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTekin: O gazetelere el koyacağız---

Tekin: O gazetelere el koyacağız

Tekin: O gazetelere el koyacağız
20 Şubat 2015 - 21:53 borsagundem.com

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "8- 9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın Sümeyye Erdoğan'a suikast hazırlığı yapmakla ilgili gazetelerde çıkan haberlere sert tepki gösteren CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "8- 9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır" dedi.

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran'ın Sümeyye Erdoğan'a suikast hazırlığı yapmakla suçlanması yönündeki soruyu şöyle yanıtladı:

"Hepsi kirliliktir, bu kirliliklerin hesabını soracağız. Hele Umut Oran gibi bildiğimiz bir kardeşimizin bu kirli işlerde olmayacağını hepimizin bilmesi lazım. 8- 9 Haziran'da ilk işimiz bu kirli gazetelerin tamamına el koymak olacaktır. Bu pis işler tuzak işler hep bunların işleri olduğu için zannediyorlar ki CHP'liler de bu işlerin içinde. CHP'liler bu işleri beceremez, CHP'liler çalma çırpma ve tuzak işleri beceremez."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır20 Şubat 2015 23:57

    Tıpış tıpış sandığa gıdeceksiniz diyenler el koyacağız diyenler uyan Atatürk gör kurduğun partıyi atturkçu tek lider cumhurbaşkanımız

  • özlediğimiz,4 gözle beklediğimiz bu...20 Şubat 2015 22:34

    aferin tekin,baklayı ağzından çıkardın,chp ye yakışır.

  • hasan ali20 Şubat 2015 22:10

    chp hiç şaşırtmıyor,ilk işlerine bakın,gazetelere el koymak,bilnçaltının dışa vurumu,faşizm,tek parti diktatoryasının tipik numunesi....