E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaTek platformla küresel düzeyde yatırım---

Tek platformla küresel düzeyde yatırım

Tek platformla küresel düzeyde yatırım
25 Eylül 2013 - 13:31 borsagundem.com

Finansal piyasaları yatırımcının ayağına getirdiklerini söyleyen Ak Yatırım Genel Müdürü Penbeci, yeni ürünleri “TradeAll”ı tanıttı

Ak Yatırım, yatırımcılara dünyanın önemli finans merkezlerine ve uluslararası yatırım araçlarına tek platform üzerinden erişim sağlayarak, küresel düzeyde yatırım yapma fırsatı sunan yeni ürünü "TradeAll”I tanıttı. "TradeAll"un basın toplantısında; günümüzde, hızla gelişen bilgi ve haberleşme teknolojileriyle yatırım dünyasında sınırların kalktığına işaret eden Ak Yatırım Genel Müdürü Attila Penbeci, "Dünyanın en önemli finans merkezlerindeki gelişmeler ve piyasaların durumu, dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye'deki yatırımcılar tarafından da eş zamanlı olarak izlenebiliyor.  Küresel gelişmeleri yakından izleyen yatırımcılarımız, artık işlemlerini de küresel ölçekte yapmak ve daha çok sayıda uluslararası yatırım aracına ulaşmak istiyorlar" dedi.
Penbeci, Ak Yatırım olarak, Türkiye’deki yatırımcıların bu taleplerini teknolojik gelişmelerle harmanlayarak, uluslararası yatırım araçlarının alınıp, satılabildiği (multi-asset) bir global işlem platformu olan “TradeAll"u geliştirdiklerini ifade ederek, yatırımcılara 'yatırımın geleceğini' bugünden sunuyoruz" dedi.
TradeAll platformuna masaüstü ve tablet bilgisayarlar ya da akıllı telefonlar üzerinden ulaşılabileceğini kaydeden Penbeci sözlerine şöyle devam etti: “Yatırımcıların hesap oluşturma işlemlerine başlamak için, TradeAll (www.tradeall.com)  internet sitesine girip, başvuru formunu doldurmaları yeterli olacak. Ak Yatırım’da TradeAll hesabı açtıktan sonra, uluslararası yatırım araçlarına erişim sağlayabilecekler. TradeAll kullanıcıları aynı zamanda tradeall.com web sitesinden, yatırım araçları ve piyasa gelişmelerine ilişkin bilgi alabilecekler. Yatırımcılar TradeAll ile foreks, futures, hisse senedi ve CFD işlemlerini tek bir platform üzerinden hızlı, güvenli ve kesintisiz olarak  yapabilecek, emirlerini piyasalara doğrudan iletebilecek ve FX teminat hesaplarına 5/24 para transferi gerçekleştirebilecekler.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)