E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTek-Art dev proje için ilk adımı attı---

Tek-Art dev proje için ilk adımı attı

Tek-Art dev proje için ilk adımı attı
06 Şubat 2018 - 18:43 borsagundem.com

Tek-Art, Kanal İstanbul'a komşu arazisi üzerinde yeni bir proje için çalışmalara başlandığını açıkladı

İnşaat, turizm ve medya sektöründe önemli yatırımlar yapan Tek-Art İnşaat yeni bir proje için düğmeye bastı. Alaçatı'da 80 dönümlük tapulu arazisi üzerine dev turizm tesisi kuran Tek-Art, Kanal İstanbul'a komşu arazisinde yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Söz konusu proje ile ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamada, şirket genel kurulunun Kanal İstanbul'a komşu arazisi üzerinde, konsept proje, alternatif iş modelleri ve fizibilite çalışmaları için Tek-Art Makina'nın yetkilendirimesine karar verdiği ifade edildi.

Tek-Art'ın KAP'a yaptığı açıklamanın tamamı ise şu şekilde:

TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR ANONİM ŞİRKETİ ünvanlı  237750 ticaret sicil no.lu şirketimizin Yönetim Kurulu Toplantısı Soner YILMAZ Başkanlığında toplandı. 

Şirketimizin aktifinde Halkalı Cad. N 245 Sefaköy – Küçükçekmece /İSTANBUL adresinde bulunan 37.338 m2'lik arsamız üzerinde konsept proje (Otel, Konut, Ticari Alan), alternatif iş modelleri ve fizibilite çalışmaları yapılması için Tek-Art Makina Hafriyat ve Taahhüt A.Ş.'nin yetkilendirilmesine oybirliği ile karar verilmiştir.

Tek-Art’tan yatırımcısına şirkete değer katacak dev otel sürprizi!

Tek-Art Turizm'den sermayeyi güçlendirecek adım

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SELİM07 Şubat 2018 13:23

    hay kanal istanbul kadar başınıza taş düşsün. akılsız projeyi biran önce iptal edin. hem istanbulu yok edeceksiniz hemde doğanın ayarıyla oynayacaksınız. yandaşlar para kazanacak daha çok kazanacak.