E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTecavüzden 11 yıl hapis yatıp çıktı; 15 yaşında kıza tecavüz edip öldürdü---

Tecavüzden 11 yıl hapis yatıp çıktı; 15 yaşında kıza tecavüz edip öldürdü

Tecavüzden 11 yıl hapis yatıp çıktı; 15 yaşında kıza tecavüz edip öldürdü
30 Ağustos 2020 - 13:36 borsagundem.com

Fransa'da 12 kez tecavüz ve tecavüz girişimden hüküm giyerek 11 yıl hapis yatan bir adam, 20 Ağustos'ta Nantes şehrinde bedeni yanmış bir şekilde bulunan 15 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiğini ve genç kızı boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Fransız polisi cumartesi günü, işlediği cinsel suçlar nedeniyle hüküm giydikten sonra 2016 yılında serbest kalan 45 yaşındaki François V,'nin, tecavüz ve cinayeti kesin ve ayrıntılı detaylar vererek itiraf ettiğini açıkladı.

Nantes Başsavcı Yardımcısı Yvon Ollivier, düzenlenen basın toplantısında "Bu, hepimizin başarısızlığıdır." dedi.


20 Ağustos'ta akşam üzeri saatlerinde bir paket almak için evinden çıkan genç kızın cansız bedenine, iki saat sonra yangın ihbarı yapılan boş bir evde rastlanmıştı.

Tutuklanan zanlı, delilleri yok etmek için yangın çıkardığını da itiraf etti.

Suç geçmişi: Dokuz tecavüz, üç teşebbüs ve bir cinsel saldırı

Bir tuğla fabrikasında çalışan François V.'nin kalabalık bir sabıka kaydı olduğu ve hapisten 2016 yılında çıktığı açıklandı.

Polis, olay günü bölgede park cezası alan eski sabıkalıyı takip etti ve genç kızın tırnaklarından alınan örneklerin 45 yaşındaki adamın DNA'sı ile eşleştiği sonucuna ulaştı.

2005 yılında bir sanayi bölgesinde yöneticilik yapan François V., 2001 ve 2003 yılları arasında 3 farklı bölgede işlenen dokuz tecavüz, üç tecavüz teşebbüsü ve bir cinsel saldırının faali olarak bulunmuş ve 18 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Savcı: Tamamen pürüzsüz bir figür sergileyen biriyle karşı karşıyayız

Nantes Başsavcı Yardımcısı Ollivier, zanlının 2016 yılında serbest bırakıldıktan sonra adli yükümlülüklerini yerine getirdiğini ve her iki ayda bir psikoterapi gördüğünü açıkladı.

Zanlının hapisten çıktıktan sonra çalışmaya başladığını ve bir kız arkadaşı olduğunu söyleyen Başsavcı Yardımcısı, "İstikrarlı bir hayat kurduğunu düşündük. Bizi harekete geçirecek herhangi bir zayıflık unsuru göstermedi, tamamen pürüzsüz bir figür sergileyen biriyle karşı karşıyayız." ifadesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)