E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTBMM'de Libya Mutabakatı'na dört partiden ortak destek---

TBMM'de Libya Mutabakatı'na dört partiden ortak destek

TBMM'de Libya Mutabakatı'na dört partiden ortak destek
05 Aralık 2019 - 19:37 borsagundem.com

Libya ile Doğu Akdeniz Mutabakat Muhtırası TBMM Genel Kurulu'nda 293 oyla kabul edildi. Muhtıraya AKP, CHP, MHP ve İYİ Parti destek verdi.

Libya ile imzalanan Akdeniz'de Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılmasına ilişkin uluslararası sözleşme, TBMM Genel Kurulu'nda; AKP, CHP, MHP ve İyi Parti'nin oyları ile kabul edildi. Anlaşma Akdeniz'deki deniz yetki alanlarını belirliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen hafta Çarşamba günü BM'nin tanıdığı Trablus merkezli Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Fayed el Sarraj ile güvenlik ve askeri işbirliği anlaşmalarının yanı sıra 'Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası' imzalamıştı.

Akdeniz'deki deniz yetki alanlarını belirleyen anlaşmaya Yunanistan, Mısır ve Kıbrıs tepki göstermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hdp denmiş.06 Aralık 2019 00:03

    hdp ye laf etmişsinizde.. olayın ve projenın sahipleri geçmişte ergenekon-balyoz- kumpas gibi nedenlerden görevden alınmış... mapustan çıkıncada rütbe ve atamaları ilerlememiş. Atatürkçü olarak tabir edilen komutanlardan oluşuyor... şimdi bu projenın mimarlarına  geçmişte yapılanları düşününce hdp ye laf edenlerin bu durumda kimlere laf edeceklerinide merak ediyorum. bakalım aynı duyarlılıkla eleştrileri olacak mı... yoksa.. fabrika filtreleri gibi yasa onaylanmadığından teşekkürmü edecek ler ))) ahahah

  • Vatansever 05 Aralık 2019 23:38

    :/// Bu memleket in lojmanında kalıp maaşını alıp , arabasina binip ,bizim sırtımızdan gecinip ülkemin aleyhine oy kullanan vekiller var akıllara zarar bir durum

  • Selahattin Ölmez05 Aralık 2019 20:47

    PKK destekcileri yine düşmanlarımız yanında yer almışlardır.bu nasıl bir meclisimiz var arkadaş bu ülkede kanun yok ti zaten kanunlarda sucluların yanında resmen.yazık değil mi doğuda ölen garibanlarımıza.

  • Sdk05 Aralık 2019 20:14

    Oradaki PKK vekilleri herhalde Yunan İsrail vekilleri... Satılmışlar

  • aaha06 Aralık 2019 00:01

    ama fetocu olmadıkları kesin ahahah

  • Fatihin Fedâisi05 Aralık 2019 19:53

    İnşallah bu birlik ve beraberliğinizi PKK/FETÖ'nün de kökünün kazınmasında gösterilir ve bu milletin duası alınır. PKK'lıların heykelini dikecek zevatın oyu moyu yok mu, haberde geçmemiş.

  • fetoii06 Aralık 2019 00:00

    feto kazınması için araştırma komisyonu kurdurulmuyor mevliste. o bakımdan dediklerin sadece hayal... komisyon kuralum deniliyor.. ama çoğu  malum partili karşı çıkıyor. feto komisyonua raştırıldımı bir çok kişi ve görevli siyasi mahkemeye komisyona hesap vermesi gerekecek. o bakımdan malesef... sanırım gundemı takıpe demıyorsun.