E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTBMM Başkanı, Malcolm X'i ölüm yıl dönümünde andı---

TBMM Başkanı, Malcolm X'i ölüm yıl dönümünde andı

TBMM Başkanı, Malcolm X'i ölüm yıl dönümünde andı
21 Şubat 2022 - 16:48 borsagundem.com

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 21 Şubat 1965'te uğradığı suikast sonucu öldürülen Amerikalı Müslüman, insan hakları savunucusu ve siyasetçi Malcolm X'i ölüm yıl dönümünde andı.


ABD'de beyazların siyahilere karşı uyguladığı ırkçı politikalara karşı en radikal direnişi gösteren isimlerden Müslüman aktivist Malcolm X, ölümünün 57'nci yılında anılıyor. TBMM Başkanı Şentop, sosyal medya hesabından Malcolm X ile ilgili paylaşımda bulundu.

Şentop, Malcolm X'in "Ben ırkçı değilim ve ırkçılığın hiçbir şeklini onaylamıyorum. İyi siyah ya da iyi beyaz yoktur; iyi veya kötü insanlar vardır" sözlerine yer vererek, "İnandığı değerleri haykırmaktan çekinmeyerek, duruşuyla tüm dünyaya örnek olan Malcolm X'i şehadetinin yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

Şentop, Gürcistan Parlamentosu Başkanı ile görüştü

 

Erdoğan'ın adaylığı için Şentop'tan yanıt

 

Şentop: AİHM, Türkiye'ye karşı ölçüyü kaçırdı

 

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)21 Şubat 2022 18:46

    Ha babam sınıfı geldi aklıma, Aç kapıyı Veysel efendi, Uganda devlet başkanını karşılamaya gidiyoruz ...  Aklıma geldi ne alaka dedim, haberde öyle ne alaka be başkan...

  • vatandaş21 Şubat 2022 17:02

    sana ne malcom dan boş işler pesinde koşmayın kardeşim.