E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTayland korona virüsün ilacını buldu---

Tayland korona virüsün ilacını buldu

Tayland korona virüsün ilacını buldu
03 Şubat 2020 - 09:24 borsagundem.com

Tayland'da doktorlar belirli ilaçları karıştırarak Vuhan'dan gelen bir korona virüs bulaşmış insanı tedavi etmeyi başardıklarını duyurdu

Bangkok'da bir hastanede çalışan Dr. Kriangsak Atipornwanich, Çin'den gelen 71 yaşında bir koronavirüs hastasını tedavi etmeyi başardı. Doktor, HIV ve grip tedavilerinde kullanılan ilaçları karıştırdığını söyledi. 

CNN International'da yer alan habere göre, doktor hastanın kendisine geldiğinde durumunun ağır olduğunu, tedavi uygulamaya başladıktan sonra 48 saat içinde durumunun düzeldiğini söyledi. Doktor, test sonucunun 48 saat içinde pozitiften negatife döndüğünü aktardı. 

Öte yandan ABD Sağlık Enstitüleri Ulusal Alerji ve Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü'nün Başkanı Dr.Anthony Fauci, şu an Koronavirüs için herhangi kanıtlanmış etkili bir ilaç olmadığını söylemişti. 

Pekin'de bulunan hastanelerde Koronavirüs teşhis edilen hastalara HIV için verilen ilaçların verildiği biliniyor fakat tedavi edip edemediği henüz kesinleşmedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şukufe gündoğdu06 Şubat 2020 00:21

    ciddi ciddi üzüm sirkesi çıkıyormuş bir de.. 

  • KEREM KALBURÜSTÜ03 Şubat 2020 11:32

    sen onu külahıma anlat.sanki başka virus yoktur.bu olmaz ise başka virüsleri devriye sokar abd.

  • Bika03 Şubat 2020 09:36

    HIV virüsü de ilk çıktığında maymunlardan insana geçtiğine inanılıyordu. Yabani hayvanları çiğ olarak yemek insanlara farklı yeni virüsler bulaştırıyor.

  • KEREM KIRBIZLI03 Şubat 2020 12:32

    amma cahilmisin sen.asırlardır çin liler bunları yiyor da neden şimdi bu olaylar patladı.abd çin durdurmak için yaptığını tv ve basında yer alıyor sen  de hala zavallı zavallı düşünceler.