E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTav Havalimanları, Suudi havaalanında---

Tav Havalimanları, Suudi havaalanında

Tav Havalimanları, Suudi havaalanında
18 Nisan 2017 - 08:45 borsagundem.com

Tav Havalimanları Suudi Arabistanda iki havaakanı içim görüşmelere başladı

Tav Havalimanları A.Ş.Al Rajhi Holding Group'un oluşturduğu konsorsiyum ile Suudi Arabistan'ın Buraidah ve Hail şehirlerinde bulunan Prince Nayef bin Abdulaziz Havalimanı (Qassim Havalimanı) ve Hail Havalimanı'nın işletme ve geliştirme hakkını içeren imtiyaz sözleşmesi için,görüşmeye davet edildi.Söz konusu olacak sözleşme 30 yılı kapsamakta.

Şirketin KAP açıklaması şöyle: 

Şirketimiz ve Al Rajhi Holding Group'un oluşturduğu konsorsiyum, Suudi Arabistan'ın Buraidah ve Hail şehirlerinde bulunan Prince Nayef bin Abdulaziz Havalimanı (Qassim Havalimanı) ve Hail Havalimanı'nın işletme ve geliştirme hakkını içeren imtiyaz sözleşmesi için, yerel otorite olan Suudi Arabistan Krallığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden (General Authority of Civil Aviation -GACA) gelen davet üzerine birebir görüşmelere başlamıştır.  

Sözkonusu imtiyaz sözleşmesi 30 yıllık süreyi kapsamakta olup, TAV Havalimanları Al Rajhi Holding Group ile eşit paya (%50) sahip olacaktır. Uluslararası olan her iki havalimanı 2016 yılında toplam 2,5 milyon yolcuya hizmet vermiştir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 195,80
En Yüksek: 197,80
En Düşük: 190,50
Değişim -1,16 %
FK: 9,45
PD / DD: 1,55
İşlem Hacmi 502.477.651
Toplam Adet: 2.600.477
Ağırlıklı Ort.: 193,23
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)