E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTatilcilerin dönüş yoğunluğu başladı---

Tatilcilerin dönüş yoğunluğu başladı

Tatilcilerin dönüş yoğunluğu başladı
02 Ağustos 2020 - 12:58 borsagundem.com

Anadolu Otoyolu'nun Düzce ve Bolu kesiminde, Kurban Bayramı tatilinden dönen sürücüler, İstanbul yönünde akıcı trafik oluşturuyor.

Bayram tatilini İstanbul dışında geçiren bazı vatandaşlar, dönüşe geçti. İstanbul'a dönüş yapan sürücüler, otoyolun Düzce kesiminde özellikle Sarıçökek, Gümüşova rampaları, Bolu Dağı 1, 2 ve 3 viyadük üzerinde akıcı trafiğe neden oluyor.

Ulaşımda aksama gözlenmeyen güzergahta görev yapan trafik ekipleri, sürücüleri takip mesafesini korumaları ve hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

Ekipler, dönüş yolculuğunun bayramın sonu günü akşama kadar devam edeceğini, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için tedbirlerin alındığını bildirdi.

Otoyolun Bolu kesiminde ise Gerede-Karadeniz bağlantı yolu, Yeniçağa ve Köroğlu rampaları, Abant ve Elmalık mevkisi ile Bolu Dağı Tüneli'nde dönüşe geçen tatilciler nedeniyle trafiğin normalin üzerinde olduğu görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berber Bekri03 Ağustos 2020 02:33

    Akmıyordur o iyi bakın 3.dünya ülkesi nüfus dağılımı planlaması diye birşey olmayınca işte böyle gereksiz kavim göçleri yıl da 2 -3 defa hatta her hafta sonu yaşanır perol dış güçlerin lastik araba dış güçlerin istanbul a anadoludan meyva sebze taşıyan kamyon dış güçlerin yolcu taşıyan otobüs dış güçlerin asfalt dış güçlerin asfalt ve şerit makinalari dış güçlerin kalan varsa iç güçlerin ver mehteri kuyruk boludan bilecikten başlayacak tabiki ne sandın imar planı olmayan gecekondudan dönme zavallı istanbul ve istanbullu ya ver mehteri

  • Ofli02 Ağustos 2020 14:32

    Valla koronayi dağıttılar takasladilar tekrar dönüş zaten bakın şuraya 8 gün sonra rakamlar roket olacsk