E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTarkim'in halka arzıyla ilgili detaylar belli oldu---

Tarkim'in halka arzıyla ilgili detaylar belli oldu

Tarkim'in halka arzıyla ilgili detaylar belli oldu
01 Eylül 2023 - 19:40 borsagundem.com

Dün SPK tarafından başvurusu onaylanan Tarkim, 05 Eylül 2023 – 06 Eylül 2023 tarihleri arasında halka arz edilecek

Tarkim'in halka arzında telp toplama tarihi belli oldu. Yatırımcılar 5-6 Eylül 2023'te talep toplama işlemlerini gerçekleştirebilecek. Tamamen eşit dağıtım ve borsada satış yöntemi ile gerçekleşecek olan halka arza, tüm banka ve aracı kurumlardan girilebilecek. 

Borsa İstanbul, Tarkim Bitki Koruma Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin halka arz tarihlerine ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama gönderdi. Açıklamada, Tarkim hisselerinin #TARKM koduyla borsada işlem göreceği belirtildi.

Borsa İstanbul'un KAP açıklaması şu şekilde:

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan izahname çerçevesinde, Tarkim Bitki Koruma Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin halka arz edilecek toplam 5 milyon TL nominal değerli payları, Borsa Birincil Piyasa’da Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi ile beher pay için 107,50 TL fiyattan 05-06/09/2023 tarihlerinde Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla, TARKM.HE (ikincil piyasada işlem kodu TARKM.E olacaktır) işlem sırasında satışa sunulacaktır.

Şirket payları, birincil piyasa işlemlerinin tamamlanmasını takiben, Borsamızca yapılacak değerlendirmenin ardından ikincil piyasada işlem görebilecektir.

TARKM.HE’ye iletilecek emirlerde yalnızca [İptale Kadar Geçerli (İKG)] emir geçerlilik türü kullanılmalıdır. İlgili sırada maksimum emir değeri 537.500.000 TL olacaktır. Halka arza ilişkin emirlerin Borsamıza iletilmesine aracılık eden üyelerin, emirleri Borsamız birincil piyasasına iletirken kendi risk tanımlamaları çerçevesinde birden fazla emre bölerek iletmeleri halinde fiyat – zaman önceliğini haiz ilk emir dışındaki diğer emirler mükerrer olarak girilmiş olacağından dağıtıma konu edilmemektedir.

SPK 2 şirketin halka arzına onay verdi

 

BIST 100 endeksi haftalık bazda yüzde 4,40 değer kazandı

 

Borsa İstanbul'dan 3 hissede tedbir kararı

 

Doğan Burda hisseleri brüt takasa alındı

 

Borsa günü rekorlarla tamamladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • D03 Eylül 2023 19:43

    Bırakın bırakın gelsin.

  • Berber Bekri 03 Eylül 2023 07:53

    Bende başvuracam benim neyim eksik köpükse köpük tıraşsa tıraş..."BERBR"

  • Sai02 Eylül 2023 11:32

    Komikmiş. Ev almak yerine 10 milyona firma kurup girelim borsaya 5 milyon bedelli arttırim halka satim 100 tl den 500milyon gelir elde edim. Allah yakar. Faizden de millipiyangodanda daha fazla haksız emeksiz kazanç bu. Transit gidersin yani.

  • Tufan02 Eylül 2023 09:56

    Millete kkm vs dışında bir gelir kapısı açtılar. Para dövize gitmesin borsaya gelsin isteniyor. Bakalım bu nereye kadar gidecek.

  • Ali kaya 01 Eylül 2023 20:56

    SPK tokkatllama.bu yeter halka arzlar