E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTarkan’dan Barış Pınarı Harekatı paylaşımı---

Tarkan’dan Barış Pınarı Harekatı paylaşımı

Tarkan’dan Barış Pınarı Harekatı paylaşımı
12 Ekim 2019 - 14:23 borsagundem.com

Suriye 'deki terör unsurlarına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili Tarkan ilk paylaşımını yaptı.

Barış Pınarı Harekatı’nın başlaması nedeniyle siyasiler, ünlü isimler, çeşitli dernek ve vakıflar destek paylaşımlarında bulundu. Bu isimlerden biri de Tarkan oldu. Son olarak Harbiye’de verdiği konserlerle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Tarkan, sosyal medya sayfasından bir paylaşımda bulunarak Barış Pınarı Harekatı’nda hayatını kaybedenler için baş sağlığında bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • böyle bir günde13 Ekim 2019 00:51

    Devletimizin askerinin operasyon ettiği, şehitler verdiğimiz günde... Bu kanları siyasi parti için nemalanacak kadar kullanan kişiliksizler vatanperver Türk olamaz... Yorum yazanların, ağaçtaki şebekten farkı olması lazım. Türkiye Cumhuriyeti senin partinden ve yaşından kat kat fazla. Bölücü faaliyet göstermek, insanları hedef ve ayrıştırıcı olmak FETÖ'nun ekmeğine yağ sürmedir böyle bir günde...

  • Asker babası13 Ekim 2019 00:48

    Maske düştü, sizi biliyoruz, boşuna timsah gözyaşları dökmeyin. Size ve sizin gibilere inanmıyoruz ve hakkımızı helal etmiyoruz.

  • Semiz Kobalt12 Ekim 2019 20:24

    istanbul belediye seçimlerinde terörist partisine destekverenlere nasıl çalıştığını basından hepimiz çok iyi biliyoruz.bunun sanatcılığı yere batsın.

  • ...13 Ekim 2019 00:45

    tek vatan sevdalısı sizsiniz..bu Türkiye.  tüm orhu personelide koyu akepeli, askerinden komutanına... siz kurdunuz türkiye Cumhuriyetinide... ne malsın be...2 dk insan taklidi yap. Ne bölücülük yapıyon. Vatan insanlarını bölmeye çalışıyursun ? kime hizmet ediyorsun sen Devletin askeri operasyonu olurken ? bayran ne selin olm ?

  • Bika12 Ekim 2019 19:09

    Tarkan, 28 günlük askerlikten sonra ASLANLAR gibi askerliğimi yaptım diye açıklama yapmıştı. 

  • eee13 Ekim 2019 00:46

    Yapmayanlara ne diyeceksin oğluna rapor alanlara ? Yazakcan delikanlı gibi yaz adam sansınlar... Adamını seçip de kişisine göre yazacaksan haber kanalını yaz seni bilsinler :D tahminleri doğrumu çıkacak bakalım  : ))

  • solmaz kaleli12 Ekim 2019 18:40

    Bu adamın konserine gitmeyin. Malum kişi.

  • ahaha13 Ekim 2019 00:47

    Nasıl malum kişi ? FETÖ'cü mü yoksa ahahaha. Makrube kararken aynı evlerde mı toplandınız ajajaja. söylede bilelim  : )) 

  • mehmet yılmaz 12 Ekim 2019 17:19

    alman istihbaratından ancak operasyondan 4 gün sonra izin alabilmiş .