E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTarım Kredi, ülke genelinde 500 ucuz satış mağazası açacak---

Tarım Kredi, ülke genelinde 500 ucuz satış mağazası açacak

Tarım Kredi, ülke genelinde 500 ucuz satış mağazası açacak
26 Kasım 2019 - 13:52 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada Tarım Kredi Kooperatifi'nin ülke genelinde 500 satış mağazası açacağını açıkladı. Erdoğan söz konusu adımın fiyatlardaki ucuzluk ve istikrar için önemli bir adım olduğunu belirtti.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • reiss26 Kasım 2019 17:36

    sayın hocam,  o işler öyle çözülmez.. sen illaki ucuz market açacam diyorsan. ilgili ürünleri al. üzerine fiyat çatır çatır bas... sonra bazı mağazalara deki benden bu urunu alın. bu fiyata satın.  böylece istenen ürünler Türkiye genelinde satılır. Herkesde ulaşır... Ama çözüm bu mudur? et unuttu millet. süt, yumurta, yoğurt, peynir, Hiç bişe alamaz oldu. sen şimdi 1 litre sütü kaça saatcaksın ucuz olacakda 1 tl mı 2 tl mı maliyeti kurtarmaz. et kaça satacaksın? maliyeti belli. maliyetin altında satılan her urun bazı özelsektor ve üreticiyi batıracak. üzecek fiyatlar oluşturur.mantıklı aklı başında proje lazım. koskoca devlet üretmiyor, sanayi kurup işlemiyor. ambalajlayıp ,market açıp satıyorsa ekonomi bitmiştir. Koca devletin önlemine bak_? abd de yapar böyle ama satmaz bedava hibe verir. Yani çözüm üretmen lazım. mal alıps atmak ne iş? boş iş.

  • Gökey26 Kasım 2019 17:08

    Mağaza açmak yerine fiyatları düşürseniz sorun olmayacak

  • enayi26 Kasım 2019 16:26

     :)  :)  :)  :) ucuz dediği kendilerine göre ucuz