E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTarihi buluşmanın ardından aile fotoğrafı---

Tarihi buluşmanın ardından aile fotoğrafı

Tarihi buluşmanın ardından aile fotoğrafı
17 Haziran 2019 - 00:45 borsagundem.com

İstanbul'u yönetmeye aday iki isim, İsmail Küçükkaya moderatörlüğündeki tarihi buluşma sonrası aile fotoğrafı çektirdi

23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iki adayı Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ndeki tarihi buluşmanın ardından aile fotoğrafı çektirdi. 

Moderatör İsmail Küçükkaya'nın da yer aldığı karede, Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu, Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ve kızı vardı. 

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu o soruları yanıtlıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • komik17 Haziran 2019 08:38

    İsmail beyin durduğu yerde programdaki tavrı kadar net olmuş.

  • Yorum17 Haziran 2019 08:11

    Çok harika bir proğramdı zevkle izledim foxa teşekkürler adil yayın ahlakı için eşitlik bozulmadı dilerim hakeden kazanır

  • erol g.17 Haziran 2019 01:33

    DİĞER ADAYLARA VE BAĞIMSIZ ADAYLARA HAKSIZLIK/ADALETSİZLİK OLMAMASI İÇİN ONLARIN DA GÖRÜŞLERİNİ İÇEREN TOPLU PROGRAM YAPILMALIDIR şahsen ben adaylardan İstanbul'a 1000 adet yüzme havuzu yapılacağını- her vatandaşa ücretsiz yüzme kursu verileceğini-TOPLU TAŞIMANIN ÜCRETSİZ OLACAĞINI-ERKEK/KIZ ÇOCUK SÜNNETİNİN KURAN'NİSA 118-119-GÖRE ŞEYTAN'A PAY VERME OLDUĞUNDAN TOPLUM DAĞLIĞI İÇİN YASAKLANACAĞINI BU İŞİ YAPANLARIN CEZALANDIRILACAĞINI-KATARAK HASTALARINA ÜCRETSİZ LAZER AMELİYATI İİLE BİRLİKTE MULTİFAKOL MERCEK TAKILACAĞINI--DÜŞÜK GELİRLİLERE AYLIK 290 -500 TL ARASI SOSYAL KONUTLAR KİRALANACAĞINI-İSTANBUL'DAKİ HER İŞSİZE MESLEK ÖĞRETİLECEĞİNİ- İŞ HİÇBİR İNSANIN AÇ/AÇIKTA KALMAMASI İÇİM 1500 ADET ÜCRETSİZ ÇORBA SALONU (Sabah akşam ücretsiz çorba)- ŞEHRE/PARKLARA BİRKAÇ MİLYON MEYVE AĞACI DİKİLECEĞİNİ-VS-VS-VAAT ETMELERİNİ BEKLERDİM maalesef hayal kırıklığına uğradım

  • Kökten mi kesti17 Haziran 2019 01:51

    Erol G. Sünnetçi seninkini kökten kesti herhalde

  • Yusuf Yıldız17 Haziran 2019 01:09

    Milleti öyle böldüler ki böyle fotoları özledik..Siyasi görüş farklı olsada hepimiz bu ülkenin insanıyız..