E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTaraftarın maddi desteğine ihtiyacımız var---

Taraftarın maddi desteğine ihtiyacımız var

Taraftarın maddi desteğine ihtiyacımız var
12 Haziran 2020 - 13:08 borsagundem.com

Beşiktaş Kulüp Başkanı Çebi, 'Bırakmam Beşiktaş'ım seni' kampanyasıyla Beşiktaş taraftarlarından maddi ve manevi destek talep etti. Çebi, "Beşiktaş taraftarının maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var." dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yardım kampanyası ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamaları şu şekilde;

"Pandemi süresince yardım kampanyasını ertelemek zorunda kaldık. Beşiktaş taraftarının bu kulübe vereceği her bir kuruşun yerinde kullanılacağının sözünü veriyorum. Beşiktaş taraftarının maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var. Maddi destekten daha da önemli olan katılımın yüksek olması. Bu bizi çok motive edecek. Beşiktaş taraftarlarının bu kampanyaya imkanları doğrultusunda destek vermesini istiyoruz. Hiç kimsenin bütçesinin sarsılmasını istemiyoruz. Bundan sonra Beşiktaş'ın denetlenebilir bir düzene sokulmasını önemle istediğimizi kamuoyuna belirtmek istiyorum. Beşiktaş taraftarlarının yanı sıra Beşiktaşlı iş adamları ve iş kadınlarının da desteğine ihtiyacımız var.

Her birinin ismini Beşiktaş'ın şanlı şerefli tarihine yazmayı istiyoruz. düzenli bir yapı oluşturmak istiyoruz ve bu yapının devam etmesi için bu kampanyayı düzenlemek istiyoruz. Beşiktaş'ı bu kampanya ve verilecek desteklerle uçuracağımızı buradan beyan etmek istiyorum. Bizim bir davamız var ve bu dava bitmediği sürece buradan gitmeyeceğiz. Bu dava Beşiktaş'ın değerleriyle evrensel bir kulübe getirilmesi davasıdır. Beşiktaş modern bir kulüp olmak zorundadır. Bu dava şeffaf ve dürüst yönetim anlayışının artık kalıcı hale getirilme davasıdır. Beşiktaş'ın öz değerlerine dönmesi adına bu kampanyaya destek olmanızı istiyorum. Biz taraftar olmadan bu davayı kazanamayız. Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Geleceğin çok daha güzel olacağını bilmenizi istiyorum. 'Bırakmam Beşiktaş'ım seni' kampanyasıyla yola çıkıyoruz."

"Sözleşmesi biten oyuncularla olumlu görüşmeler yaptık"

"Sözleşmesi biten, yüksek maaşlı kontratı olan futbolcularımızdan fedakarlık yapmalarını isteyeceğiz. Oyuncularımız bu konuda bize uzak değiller. Şu ana kadar olumlu görüşmeler de oldu.

"Kampanyadan net bir beklentimiz yok. 15-20 milyon taraftarımızın olduğunu biliyoruz. Burada iş adamlarının katkıları da çok önemli. Kimin gönlünden ne koparsa en azından her bir taraftarımızın bir kere SMS atmasını bekliyoruz."

"Yönetim kurulumuza bir ekleme yapmayı düşünmüyorum. İyi gidiyoruz. Birlik ve beraberliği konuştuğumuz bugün böyle bir şeyi düşünmüyorum."

"İş adamlarımız çok kıymetli hepsi. Kovid olmasa her biriyle çay kahve içmeyi isterdik ama her birinden destek bekliyorum."

"Biz Beşiktaş'ın geleceğini kurmak için bu kampanyayı başlattık. Kulüpte gelir ve gider dengesinin oluşmasını istiyoruz. Elimizde yüksek kontratlı futbolcularımızdan bizimle birlikte olmalarını isteyeceğiz ama fedakarlık yapmalarını istiyoruz. Bugüne kadar yaptığımız görüşmeler olumlu. Bu tavırlarından dolayı mutluyuz."

 "15-20 milyon arası taraftarımız olduğunu ve destek olacaklarını düşünüyorum. Maneviyatları daha önemli. Para el kiridir. Hiç kimseyi para vermediği için yargılayamayız. Benim için miktardan ziyade SMS önemli. Kimse ekonomisini sarsacak ve bütçesini zorlayacak şekilde yardım etmesin."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 65,20
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -9,94 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,95
İşlem Hacmi 167.702.215
Toplam Adet: 2.566.971
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pamuk El13 Haziran 2020 06:56

    BJK liler, pamuk eller cebe....

  • Akın12 Haziran 2020 20:26

    Bir kuruş vermem adam gibi yönetseydiniz size vereceğime ihtiyaç sahiplerine veririm.satın kulübü paranız olunca geri alırsınız

  • Pala12 Haziran 2020 17:51

    Erdoğan gibi milletten 10 tl toplayıp, sahaya Sibel Can gibi dansozlere 30 milyon TL vermeyin de

  • yunus12 Haziran 2020 17:00

    Söyle  burak indirim  yapsın. yabancı  futbolcular indirim  yapsın. arabalarını  satsınlar  kulübe versinlar..onların  araba parasını bizden  mi  istiyorsun  başkan

  • Besiktasli12 Haziran 2020 16:27

    Yardim isteyeceginize yabancilari yollayin. Paf takimla cikin. Ligden dusmeyin yeter. Sergen bir kac seneye adam eder hepsini. Hala ayni batak zihniyet. Hamdi tuzun kararlari alin.

  • İşim Olmaz12 Haziran 2020 15:03

    Başkan kusura bakma tek kuruş vermem futbolcuları yolla alt kadro ile çık arabalarını satsınlar yeter onlara bıktık artık klüplerden fener ol,feda et,cimbom ol harbiden yetti.

  • ENAYİ12 Haziran 2020 14:18

    çok gülüyorum ve böyle işler oldumu aziz nesin aklıma geliyor sen servetini sat fuitbolcularda satsın kurtarın beşiğinizi