E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTaraftardan özür diledi, Sivasspor'u tebrik etti---

Taraftardan özür diledi, Sivasspor'u tebrik etti

Taraftardan özür diledi, Sivasspor'u tebrik etti
19 Ocak 2020 - 23:31 borsagundem.com

Demir Grup Sivasspor mağlubiyeti sonrası açıklama yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Avcı, "Taraftarımızı üzdüğümüz için özür dileriz. Rakibi tebrik etmek lazım" dedi

Süper Lig'de lider Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu. Avcı, "Taraftarı üzdük, onlardan özür dileriz. Söylenecek bir şey yok. Rakibimizi tebrik etmemiz lazım "dedi. Transfer istemediği yönündeki haberleri yalanlayan Avcı, bundan sonraki planlamanın gidişata göre olacağını vurguladı.

Süper Lig'de lider Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu

"Akıl ile duyguyu karıştırdığın bir oyun. 2. yarının ilk maçı, seyirci atmosferi, içeride kazanma duygusu, aklının önüne geçebiliyor. 2. yarıda süre biraz geçtikçe kaotik bir ortam oluştu. Seyircinin bir an önce sonuç istemesi aklımızı karıştırdı. Taraftarı üzdük, onlardan özür dileriz. Söylenecek bir şey yok. Rakibimizi tebrik etmemiz lazım."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)