E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTaraftar Ali İsmail'i unutmadı---

Taraftar Ali İsmail'i unutmadı

Taraftar Ali İsmail'i unutmadı
30 Aralık 2013 - 02:03 borsagundem.com

Fenerbahçe taraftarları, Kayserispor maçı öncesinde, Eskişehir'deki Gezi Parkı eylemleri sırasında ölen Ali İsmail Korkmaz için tezahürat yaptı

Fenerbahçe - ile Kayserispor arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasına tribündeki tezahüratlar damgasını vurdu. Sarı lacivertli taraftarlar Eskişehir'deki Gezi Parkı eylemlerinde, dövülerek hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Ali İsmail Korkmaz için de tezahürat yaptı.

Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Fenerbahçe - Kayserispor karşılaşma başlamadan taraftarların protestoları başladı. Saracoğlu'nu dolduran taraftarların büyük bir bölümü, 17 Aralık'ta başlayan operasyona göndermede bulunarak "Her yer yolsuzluk her yer rüşvet" ve "Hükümet istifa" diye bağırdı.   

SARI LACİVERTLİLER ALİ İSMAİL KORKMAZI DA UNUTMADI

Sarı lacivertli taraftarlar, Eskişehir'de dövülerek hayatını kaybeden ve Fenerbahçeli olduğu bilinen Ali İsmail Korkmaz için de tezahüratlarda bulundu. Korkmaz için Fenerbahçe tribünleri tarafından yazılan tezahüratın sözleri şöyle:



"Daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya
Öptüğü çubuklu forma, yaşayacak anısında
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe yıkılmaz"

"MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ"

Karşılaşmanın 34. dakikasında da aynı sloganları atan taraftarlar, tepkilerini 72. dakikada "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz"  şeklinde bağırarak sürdürdüler.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)