E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden DüştüTARAF: SPK'dan tedbir kararı ve brüt takas---

TARAF: SPK'dan tedbir kararı ve brüt takas

TARAF: SPK'dan tedbir kararı ve brüt takas
23 Şubat 2015 - 15:47 borsagundem.com

Taraf Gazetecilik hisse sırasında gerçekleşen işlemler nedeniyle SPK tarafından alınan kararların ardından hissede sert düşüş devam ediyor

SPK geçtiğimiz hafta, Gazetecilik hissesinde bilgi suistimali ve piyasa dolandırıcılığı nedeniyle tedbir uygulanmasına karar verdi.

Kurul, Erol Yalman, Mehmet Ünver ve Fırat Kırhan'a 3 ay süre ile önceden depo şartı uygulanmasına, bu şahısların 3 ay süre ile internet üzerinden işlemlerinin kabul edilmemesine ve Taraf Gazetecilik hissesine yatırım kuruluşlarının 3 ay süre ile internet üzerinden işlem kabul etmemesine karar verdi.

Alınan kararların ardından hissede görülen sert yükseliş durdu ve aynı hızda düşüş yaşanmaya başladı.  TARAF hisseleri bugün de yüzde 13'ün üstünde düşerek  2,35 TL'yi gördü. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • neden06 Mart 2015 20:29

    Kimin yaptığını bulmak değil neden çıktığını bulmaklazim.

  • borsacııı25 Şubat 2015 01:39

    bu kağıtla yukarıdakilerin alakası yok bunlar açık yaptılar bu kağıtta.kim yapıyorsa yapıyor.bende Ankara'lının yaptığını biliyorum ondan başka kim böyle tavan yapar sonrada taban.Klasik taktiği.

  • Bir acemi yatırımcı.24 Şubat 2015 14:43

    GENYH 2 haftadır aralıksız hergün % 10 düşüyor niye küçük yatırımcıyı korumak adına hisseyi yükseltmiyorsun.Ulan küçük yatırımcıyız diye bizi çocuk mu bellediniz.Nasıl TARAF tan alttan nemalanacağım diye kağıt toplayabiliyormusunuz.Bu kağıt BİR yıldır düşüyor mide krampları geçiriyoruz aile yaşantımız tarumar oldu.Beş gün yükseldi hemen müdahale ..

  • macit şanlı 24 Şubat 2015 12:43

    bu hisseyi enver yapıyorrrrrrr yan vicdansız kardeşleryapıyorr