E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTaraf Gazetesi'ne şok! ---

Taraf Gazetesi'ne şok!

Taraf Gazetesi'ne şok!
06 Ocak 2016 - 10:18 borsagundem.com

Taraf gazetesinin Kadıköy'de bulunan binasına tahliye kararı çıktı. Polis ekipleri tahliye için binaya geldi

Taraf gazetesinin Kadıköy'de bulunan binasına sabah polisler tahliye kararı ile geldi.

Binanın Koç allianz ve Koç Emeklilik Vakfı'na ait olduğu ve iki yıldır kirasının ödenmediği için tahliyesi için karar çıkardıkları öğrenildi. Polis tahliye kararının uygulanması için Taraf gazetesinin kapısında olduğu bildirildi.

TARAF'TAN YALANLAMA
Taraf gazetesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “06.01.2016 tarihinde basın yayın organlarında yer alan, Şirketimiz Taraf A.Ş.’nce ‘kira ödemeleri yapılmadığından binanın boşaltıldığı’ haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Şirketimizin editoryal faaliyetleri söz konusu binada yürütülmediğinden, çalışma sürekliliğini etkileyen bir husus da bulunmamaktadır. Ayrıca, şirketimiz faaliyetleri olağan şekilde devam etmektedir.Yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunulur.” 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kazım06 Ocak 2016 10:50

    Fitne tohumları ekmek ne zaman bu ülke yararına oldu

  • referans06 Ocak 2016 10:30

    Türkiyede artık farklı ses yok.Ölseniz kimsenin haberi olmayacak.ABD böyle istedi.Türkiye yi kapalı kutu halinwe getirip ülkemizi parçalama oyunları.