E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTaksim Meydanı'na çıkan yollar kapatıldı---

Taksim Meydanı'na çıkan yollar kapatıldı

Taksim Meydanı'na çıkan yollar kapatıldı
01 Mayıs 2020 - 08:08 borsagundem.com

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü tedbirleri kapsamında Taksim Meydanı'na çıkan yollar trafiğe kapatıldı

Taksim Meydanı, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü tedbirleri kapsamında araç trafiğine kapatıldı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yasağa rağmen kutlama için izinsiz olarak Taksim Meydanı'na çıkmak isteyebilecek gruplara karşı polis ekipleri bir takım önlemler aldı. Önlemler kapsamında Taksim Meydanı ve Cumhuriyet Anıtı bariyerlerle kapatıldı. Kapatılan yollar sadece sağlık çalışanları için açıldı. Aracı olmayan sağlık çalışanları ise Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine yürüyerek gitti. Taksim Meydanı'na çıkan metro istasyonunun da alınan tedbirler kapsamında kapatıldığı görüldü. 





Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 1 mayıs01 Mayıs 2020 20:07

     Aç isen bir nedeni var... fakir isen bir sebebi var..,  borcunu ödeyemiyorsan bir sorunun var... Sorununu kim çözemiyor ? Devleti kim yönetiyor. ? oyunu kime vereceksin... Yaşasın 1 mayıs...  ister akepe at oyunu ister cehepe çokta tın. kafa senin, oy senin.. bana göre hava hoş... ağlama burada fakirim, dilenci oldum, çocuma ekmek alamıyorum, et yemıyorum, banane ? zenginde 1 oy atıyor.. fakirde 1 oy atıyor... kafanı çalıştır kardeşim.

  • hahah01 Mayıs 2020 20:04

    milyonlarca işsiz kardeşimizin bayramını kutluyoruz. AKEpe işverneleri desteklemeli ki işsizlik bitmeli. belediyede 3 - 5 kişi diyenler, milyonlarc aişsizi görmüyor ? görmedikleri sorunu çözemiyor. O bakımdan artık oylarımız 22 kişi cehapeye. 

  • Şadi01 Mayıs 2020 13:32

    Belediye işten attığı içlerinin bayramını kutlasın Hadi İmamamoğlu 11 senelik belediye çalışanı işsiz şimdi 1 mayıs mutlulumusun

  • eee01 Mayıs 2020 20:09

    milyonlarca işçi işsiz kaldı. 3 deil 10 deil onbın deıl. yuzbın deıl. sen ne hesabı sorgusu yapıyorsun ? milyonlarca insan 1 dilim ekmeğe muhtaçken ? onu bunu kotululemeye çalışıyorsun ama, milyonlarca insan işsiz kaldığından onlarda senin gibileri kotuluyor. Sen onların derdını hiç görmedin ılgılenmedın onlarda senle ılgınmıyor. yalan haber deıl, millet reel işsizlik ve fakırlıgını yaşıyor.

  • Nedim01 Mayıs 2020 12:30

    Kurallara uyacaksın!  Ya da def olup gideceksin!  Ortada vahim hata falan yok!  Ahmak ve sersemce ajitasyon durumları var!  İlla kendini yerlerde süründürmeden rahat edemiyorlar.

  • CAN01 Mayıs 2020 11:47

     1 MAYISI BAYRAM İLAN ETMEK VAHİM BİR HATAYDI.

  • Hak...01 Mayıs 2020 10:41

    Hakkını aramak için işçi her zorluğu göz alıyor. arkasında çoluk çocuk ve ailesi var... korena günlerinde kimileri evlerinden, sraylarından çıkamazken. fabrika sahipleri villalarında bodrumda çeşmede karantınada yaşarken, işçi kural dışı servislere binmek zorunda. işçi kural dışı maskesiz çalışmak zorunda, işçi kural dışı yemekhanelerde yemek yemek zorunda, kural dışı mesaisiz , atarım seni kovarım işsiz çok türkiyede diyenlere karşı boynu bükük çalışmak zorunda. işçi türkiye eziliyor. hakkını arayacağı devlet kurumu yok. hakkını ve emek teribini alabilceği bir yapı yok. sendikalar işlersiz ve süs posizyonunda. işçi 1 mayısda bayram yapamıyor. orada işverenler yada bazı siyasiler bayram yapacaz dese, vali gelir kırmızı halı sererdi oraya. devlet işlerliği bitmiş.  vali baskı altında. oraya gidip birebir organizasyon yaparak gerilimi engelleyebilirdi. zengin işçi örgütlenmesin istiyor. paralılar evlerinde sayralarında çocukları ile, 

  • Bayram01 Mayıs 2020 13:36

    Hak arıyorsan belediyenin önünde işten çıkarılmış insanlara bir sor Ayrıca kaç hdp liyi işe almış bu chp belediyeleri bizim çocuklarımız sigortasız çalışırken pkk yandaşları belediyelerde iş buluyor

  • Nedim.01 Mayıs 2020 12:28

    Ne işçisi lan 3-5 zengin şımarık çocuğu!  Ya da terörist bozuntusu itler.  Ha öyle bir ülke var ise hemen örnek var o ülke nasıl yapmış öyle yapalım!  Sosyalist Komünist fikirleri ile kimse bir şey kazanamaz!  Sadece anarşi ve rezillik olur. Sonrasında Çinliler gibi köpek etini bile bulamazsın sen de  Karga ya da martı yersin akıllı ol. Kapitalizm ve Ekonomisini Türkiye icat etmedi Dünya düzenini de Türkiye kurmadı kendi kendine yetmeye çalışan bir ülkeyiz!  Bu durumda ya git Amerika da havla!  Ya da Küba, Vietnam Ya da Çin de yaşa. Uzun etme!

  • Eli tetikte bekleyen polisler var.01 Mayıs 2020 10:18

    Ve bunu,tüm dünyada engellenemeyecek kadar büyük olan emekçi bayramını sembolik olarak kutlamaya çalışan 25 işçi temsilcisine karşı yapıyorlar.

  • Tarkan01 Mayıs 2020 09:59

    Kapatın abi dogudan cıkıp gelmis okuyacam ayagına burada dolanıp devrim yapacaklar aklı sıra anca İzmirden gelen kızlara devrim ayagına nokta nokta nokta

  • Tebrikler01 Mayıs 2020 09:59

    Arzu Çerkezoğlu'nu da gözaltına aldınız,her şey tamam oldu.