E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTakım kaptanlarını Emre dinleyecek---

Takım kaptanlarını Emre dinleyecek

Takım kaptanlarını Emre dinleyecek
14 Nisan 2015 - 11:23 borsagundem.com

Alt liglerdeki takımların kaptanları Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'ndan yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kaptanların zirvesi sonrası PTT 1.Lig ve alt liglerdeki futbolcular da sorunlarının çözümü için Milli Takım ve F.Bahçe kaptanı Emre Belözoğlu’nu aradı, toplantı talep etti.
 
Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu’nun telefonları susmak bilmiyor... Süper Lig’in yanısıra PTT 1. Lig’deki birçok takımın kaptanı, milli yıldızı arayarak önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yapılan toplantı için kendisine bizzat teşekkür etti. Futbolcular, Fenerbahçeli Emre Belözoğlu’na birçok sorunları olduğunu ve bu sorunların çözümü için daha geniş kapsamlı bir toplantı önerisinde bulundular.

BİR ARAYA GELECEKLER

Emre Belözoğlu da gelen telefonları tek tek yanıtlarken önümüzdeki günlerde yeni bir toplantı için düğmeye bastı. Bu görüşmede tüm alt ve üst lig takım futbolcularının sorunları dinlenecek ve bu sorunlar biraz daha aktif hale getirilmesi planlanan Profesyonel Futbolcular Derneği aracılığıyla çözüme kavuşturulmaya çalışılacak. Emre bu nedenle önümüzdeki günlerde futbolcu arkadaşları ile birlikte biraraya gelecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)