E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTahvil kralı Trump diyor---

Tahvil kralı Trump diyor

Tahvil kralı Trump diyor
13 Ağustos 2020 - 17:19 borsagundem.com

ABD başkanlık seçimlerinin stresi yatırım dünyasının önemli isimlerini sarmaya başladı. Trump’ın kazanacağını öngören ünlü milyarder Jeffrey Gundlach, Kamala Harris’in “biraz fazla karizmatik” olduğunu söyledi

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Tahvil kralı olarak bilinen milyarder yatırımcı Jeffrey Gundlach, Donald Trump'ın yeniden seçileceğini düşündüğünü anketlerin Trump’a verilen gerçek desteği yansıtmadığını söyledi.

Sermaye yönetimi şirketi Double Line Capital’ın kurucusu olan Gundlach, "Joe Biden Kasım ayında Donald Trump'ı yenecek mi? Sanmıyorum" ifadelerine yer verdi. Bloomberg’teki röportajında iddialı ifadeler kullanan milyarder, "Buna karşı bahse girerim. Bence anketler, içinde yaşadığımız son derece zehirli siyasi ortam yüzünden çok ama çok sorunlu" dedi.

Biden'ın Senatör Kamala Harris'i başkan yardımcısı adayı olarak seçmesi üzerine de konuşan Gundlach, Harris’in, "biraz fazla karizmatik" olduğunu söyledi. Milyarder Harris için, "Ben iyi bir seçim olduğunu düşünmüyorum. Kendi kimliğinde biraz fazla baskın olabilir" ifadelerini kullandı.

Gundlach, seçim gününe kadar çok şey değişebileceğini sözlerine ekledi. Ünlü milyarder "Bana kalırsa daha çok fazla zaman var. Çok fazla hareket ve dönüş olacaktır” dedi.

2016'da Trump'ın kazanacağını öngören Gundlach, Biden'ın ve diğer Demokrat adayların seçilme şansını sürekli eleştiriyor. Ocak ayında, Biden'ın Demokratların adaylığını kazanacağını düşünmediğini söyleyen milyarder Mart ayında ise Biden’ı "seçilemez" olarak nitelendirmişti.

Biden'dan Harris'e güven tam

 

Biden ve Harris'ten Trump'a ağır eleştiri

 

Trump: Oy pusulaları ölülere, kedi ve köpeklere gidiyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)