E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTahkim Kurulu yabancı sınırı hakkında kararını açıkladı---

Tahkim Kurulu yabancı sınırı hakkında kararını açıkladı

Tahkim Kurulu yabancı sınırı hakkında kararını açıkladı
24 Temmuz 2020 - 19:11 borsagundem.com

Tahkim Kurulu, Süper Lig kulüplerinin yabancı kuralının iptali için yaptığı başvuruyu reddetti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Süper Lig'den 9 kulübün yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili alınan karara yaptığı itirazı reddetti.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Kasımpaşa, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, Sivasspor, Antalyaspor, Göztepe ve Alanyaspor'un, federasyonun yabancı oyuncu sınırlamasıyla ilgili aldığı karara yaptığı itirazın reddedildiği belirtildi.

Açıklamada, itirazların TFF Yönetim Kurulunun aldığı kararda usule, esasa ve talimatlara aykırı bir yön bulunmadığı gerekçesiyle reddedildiği aktarıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cengiz24 Temmuz 2020 19:23

    Yabancıya verilen paralar yurdışına uçuyor. Bu ne zenginlik. Varsın yerlşye fazla bonservşs parası verilsin. Paralar yerli kulupletin içinde kalırsa bu paralar futbolcu yetiştirmede kulllanılır. Yabancı en fazla 5 olmalı.

  • Türkoğlutürk 25 Temmuz 2020 08:09

    Yabancıya verene kadar altyapıya yatırım yapsa hem kendi hem ülke kazanacak. Ama yapmaz. Amaç hizmet değil hava atmak.

  • Cemil25 Temmuz 2020 04:44

    Yerliye verilen para da ithal telefon, araba, içki, eskorta gidiyor

  • Emre24 Temmuz 2020 19:21

    Ne kadar çok yabancı fıynolcu o kadar az özennli fıtbolcu seciliyor. Sonuç her takımda yabancıların yarısı külüstür çıkıyor. Diğerlerinin bir kaçı ortalama bir kaçı iyi futbolcu olabiliyor. Daha az yabancı daha özenli sevim olmalı. Hemen yabancı sayıısı yarıya düşürülmeli.

  • Fıtbol 24 Temmuz 2020 19:18

    Ne kadar çok yabancı gakkı veriliyorsa dışarıdan o kadar çöp futbolcu yoplanıyor. Deneme tahtasında sadece her takımda bir kaç yabancı futbolcu standart üstü olabiliyor. En fazla 6 - 7 tane yabancı alınsın düzgün nitelikli oyıncu alınsın. Sobradan türk vatandaşlığına gecip türk milli takımında oynayanayanda yabancı statusünde olmalı. Hülelerinde önü kapanmalı.