E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTahıl koridoru için kritik zirve İstanbul'da başladı---

Tahıl koridoru için kritik zirve İstanbul'da başladı

Tahıl koridoru için kritik zirve İstanbul'da başladı
13 Temmuz 2022 - 16:55 borsagundem.com

Ukrayna'da bekleyen tahıl ve gıda maddelerinin sevki konusunda Türkiye, Rusya, Ukrayna askeri heyetleri ile BM heyeti arasındaki toplantı başladı.


Ukrayna limanlarında bekleyen tahıl ve gıda maddelerinin deniz yoluyla emniyetle sevkine ilişkin Türkiye, Rusya ve Ukrayna savunma bakanlıkları askeri heyetleri ile Birleşmiş Milletler heyeti arasındaki toplantının başladığı açıklandı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, dörtlü toplantının Kalender Kasrı'nda düzenlendiği bildirildi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Ukrayna limanlarında bekleyen tahıl ve gıda maddelerinin deniz yoluyla emniyetle sevkine ilişkin Türkiye, Rusya Federasyonu ve Ukrayna Savunma Bakanlıkları askeri heyetleri ile Birleşmiş Milletler heyeti arasındaki dörtlü toplantı Kalender Kasrı'nda başladı" denildi.

Tahıl koridoru için gözler İstanbul'da!

 

Karadeniz'deki milyonlarca ton tahıl için önemli açıklama

 

Türkiye üzerinden tahıl koridoru açılacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fuzuli13 Temmuz 2022 18:36

    Putin olduğu sürece olumlu bir şey çıkmaz. Körler sağırlar birbirini ağırlar...

  • Mucise Reis : )13 Temmuz 2022 17:04

    Petrol savaşiları da önemli.Bu alanda Türkiye Rusya+Azerbaycan vb ucuz enerji talepler,i anlaşmalarıda aradan çıkartmalı. ABD biden orta doğuda enerji fiyatlarını FED öncesi düşürmek için mücadele veriyor. Türkiye o bakımdan enflasyonist baskıyı düşürmek için dışarıdan ucuz enerji, ucuz anlaşmalar yaparak ekstra koruma sağlayabilir. Malum Çinde sıcaklar var Çindeki sıcaklar esktra enerji kullanımı arttırıyor, soğutma sistemleri, üretim , ürün soğutma vb... Rusya dunytaya rest çeker ise enerji fiyatları artış gösterebilir. ABD fed öncesi bu alanda reel adım atıp arap petrolcüler ile uzlaşma peşinde. Bizde bu alanda acilen önlemler anlaşmalar depoların gazla dolması gibi önlemleri herkesden önce alalım.... 20 günlük dünya hamlelerine karşı en iyi adımı biz atalım.