E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTaffarel Galatasaray’da ayrılıyor iddiası sosyal medyayı salladı---

Taffarel Galatasaray’da ayrılıyor iddiası sosyal medyayı salladı

Taffarel Galatasaray’da ayrılıyor iddiası sosyal medyayı salladı
16 Temmuz 2019 - 17:05 borsagundem.com

Galatasaray'da kaleci antrenörü olarak çalışan Claudio Taffarel'in, Türkiye'den ayrılmak istediği iddia edildi

Galatasaray’da 1998 yılından 2001 yılına kadar oynadıktan sonra 2011 yılında Fatih Terim’in teknik ekibine kaleci antrenörü olarak katılan Claudio Taffarel, 2014 yılında sarı-kırmızılı takımdaki görevini bırakarak Dunga’nın çalıştırdığı Brezilya Milli Takımı’na gitmişti. 2015 yılında yeniden Galatasaray kadrosuna katılan Claudio Taffarel’in, bir kez daha ayrılmak istediği öğrenildi.

Brezilyalı kalecinin ülkesini ve ailesini özlediği için sadece Brezilya Milli Takımı’nda çalışmak istediği belirtildi. Goal Brezilya’da yer alan haberde Taffarel’in, ayrılık kararını Fatih Terim ile yapacağı görüşmede tecrübeli teknik adama ileteceği iddia edildi. Haberde Taffarel’in ailesine yakın olmak için ülkesinde çalışmak istediğini Fatih Terim’e söyleyeceği yazılırken, 53 yaşındaki kaleci antrenörünün ayrılmak için izin isteyeceği yer aldı.

Mbaye Diagne transferinde kördüğüm!Senegalli golcüyü Arabistan'a satmakta kararlı olan sarıkırmızılı yönetim, pazarlıklara devam ediyor. Ancak hac mevsimi ve Kurban Bayramı nedeniyle ağustosun sonuna kadar karar çıkması zorİlgili Haberi Oku

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI BULDU

Taffarel’in Galatasaray’da ayrılmak istediği iddiaları, sarı-kırmızı taraftarların büyük bir çoğunluğu tarafından üzüntüyle karşılandı. Sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan Galatasaray taraftarları, daha önce de takımdan ayrılan Taffarel’in yokluğunda Fernando Muslera’nın formundaki düşüşe dikkat çekti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)