E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTacizci muavin tutuklandı---

Tacizci muavin tutuklandı

Tacizci muavin tutuklandı
28 Mayıs 2016 - 07:03 borsagundem.com

Muğla-İstanbul seferini yapan bir otobüste yolculuk yapan bir kadına cinsel saldırıda bulunan muavin G.G sorguda suçlamaları kabul etti. 'Pişmanım’ diyen G.G tutuklanarak cezaevine konuldu

Muğla-İstanbul seferini yapan otobüsteki cinsel saldırı iddiası ilk olarak geçtiğimiz günlerde Ekşi Sözlük’teki bir kullanıcı tarafından gündeme getirilmişti. İddiaya göre, otobüsle İstanbul’a giden C.D.D. uyuduğu sırada yanına gelen otobüs muavini genç kadının başında mastürbasyon yaparak cinsel saldırıda bulunmuş, Jandarma otobüse gelerek, saldırganı gözaltına almıştı. İfade veren G.G, savcılıkça serbest bırakılmıştı. Kocaeli Cumhuriyet Savcılığı’na dün teslim olan G.G, bu kez hakkındaki iddiaları kabul etti. G.G ifadesinde şunları söyledi:

“Her ne kadar jandarmada olay sonrası ilk ifademde suçumu inkâr etmiş olsamda olay gerçekte şöyle olmuştur: Ben 34-35 numaralı koltuğun arkasında koltuklar arasındaki koridor boşluğunda bulunuyordum. Mağdure ise önümde 34-35 numaralı koltuktaydı. Mağdure iki koltuk üzerine uzanmıştı. Ben mastürbasyon yaparken istem dışı spermlerim zannediyorum, hırkasına ve yüzüne geldi. Mağdure benim cinsel organımı görmedi.

‘Cahillikle yaptım’
Bir anlık cahillikle bu eylemi ilk kez yaptım. Mağdureyi ilk kez bu yolculukta gördüm. Herhangi bir şekilde mağdureyi hedef alarak yapmadım. Ancak bu şekilde bir algı olmuşmuş oldu. Ben üzerime atılı suçlamayı anlattığım şekliyle kabul ediyorum.” Muavin G.G, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)