E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTacirler Yatırım’da sürpriz atama---

Tacirler Yatırım’da sürpriz atama

Tacirler Yatırım’da sürpriz atama
30 Mart 2015 - 11:53 borsagundem.com

Tacirler’de Attila Penbeci dönemi… Penbeci, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Ocak ayında Ak Yatırım Genel Müdürlüğü’nden ayrılan ve Yönetim Kurulu Üyeliği’ne getirilen Attila Penbeci’den Tacirler sürprizi. 26 Mart 2015’de yapılan Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. Genel Kurulu’nda, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tacir Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Murahhas Üyeliğe getirilirken, Attila Penpeci, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandığı açıklandı. Şirketten yapılan açıklamada Attila Penpeci’nin yeni görevine başladığı belirtildi.

ATTİLA PENBECİ HAKKINDA

1991 yılında Queen’s University’den (Kingston, Kanada) lisans diplomasını alan Penpeci, 1993 yılında McGill University’de (Montreal, Kanada) MBA yaparak yüksek öğrenimini tamamladı.  İş hayatına 1994 yılında Finansbank'ta başlayan Penpeci, ABN AMRO Bank ve Ekinciler Menkul Değerler A.Şde çeşitli kademelerde yöneticilik görevleri üstlendikten sonra, 2003 yılında Ak Yatırım Menkul Değerler AŞ'de Yurtdışı Kurumsal Satış bölümünü kurdu. 2009-2014 yılları arasında Ak Yatırım'da Genel Müdür görevini yürüten Penpeci, farklı dönemlerde Ak Yatırım ve Ak Portföy Yönetimi AŞ'de Yönetim Kurulu üyesi olarak da görev yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)