E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriTAB Gıda Nasdaq'da halka arzını erteledi---

TAB Gıda Nasdaq'da halka arzını erteledi

TAB Gıda Nasdaq'da halka arzını erteledi
07 Şubat 2018 - 08:03 borsagundem.com

TAB Gıda, Nasdaq'ta planladığı halka arzı son birkaç günde pay piyasalarında yaşanan aşırı oynaklık nedeniyle ertelediğini duyurdu

Dünyanın en büyük restoran operatörlerinden olan Türk hızlı servis gıda zinciri TFI Tab Gıda, New York'ta yapmayı planladığı halka arzı, hisse senedi piyasalarında son dönemde görülen aşırı oynaklık nedeniyle erteledi.

Tab Gıda, halka arz için Kasım 2017'de ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'na (SEC) başvuruda bulunmuştu. Büyüklüğü 400 milyon dolar olması beklenen halka arzın gerçekleşmesi durumunda şirket, Nasdaq'a "QSRG' kodu ile kote olacak.

Türkiye'de Burger King, Popeyes, Sbarro ve Arby's restoranlarının işletmecisi olan TAB Gıda bunun yanı sıra kendisine ait Usta Dönerci restoranlarını işletiyor. Şirketin, Türkiye, Makedonya, Gürcistan ve KKTC'de binin üzerinde restoranı var. Şirket ayrıca, Çin'de de 2030 yılına kadar Burger King restoranlarını işletme hakkına sahip ve bu ülkede 766 restoranı bulunuyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)