E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSwap piyasasında o tarihe kadar komisyon alınmayacak---

Swap piyasasında o tarihe kadar komisyon alınmayacak

Swap piyasasında o tarihe kadar komisyon alınmayacak
29 Mart 2019 - 16:10 borsagundem.com

Takasbank: Swap Piyasasının gelişiminin desteklenmesi amacıyla komisyon alınmaması uygulaması 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

Takasbank, Swap Piyasasının gelişiminin desteklenmesi amacıyla takas, teminat saklama ve DIBS saklama komisyonlarının alınmaması uygulamasının 30 Haziran 2019 tarihine kadar uzatılmasına karar verdi.

Takasbank'tan yapılan açıklamada, Borsa İstanbul A.Ş. bünyesinde 1 Ekim 2018 tarihinde faaliyete geçen Swap Piyasası'nın gelişiminin teşvik edilmesi amacıyla takas, teminat saklama ve DIBS saklama komisyonlarının Piyasa açılışından itibaren 6 ay süre ile alınmayacağının 24.09.2018 tarih ve 1459 sayılı genel mektup ile üyelere duyurulduğu hatırlatıldı.

Açıklamada, "Piyasa'nın gelişiminin desteklenmesi amacıyla takas, teminat saklama ve DIBS saklama komisyonlarının alınmaması uygulamasının 30 Haziran 2019 tarihine kadar uzatılmasına karar verilmiştir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)