E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuzan Sabancı Dinçer'e Lüksemburg Liyakat Nişanı---

Suzan Sabancı Dinçer'e Lüksemburg Liyakat Nişanı

Suzan Sabancı Dinçer'e Lüksemburg Liyakat Nişanı
16 Haziran 2016 - 05:51 borsagundem.com

Lüksemburg Büyükelçiliği'nde düzenlenen törende Suzan Sabancı Dinçer'e Liyakat Nişanı Belgesi sunuldu

Lüksemburg Grand Dükü Henri Albert Gabriel Félix Marie Guillaume, “Komutanlık Liyakat Nişanı”nı iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesinde önemli katkıları bulunan Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye Suzan Sabancı Dinçer’e verdi.

Lüksemburg Büyükelçiliği’nde düzenlenen törende Suzan Sabancı Dinçer’e Liyakat Nişanı’nın yanı sıra Grand Dük’ün kendisine hitaben yazdığı “Liyakat Nişanı Belgesi”ni de sunan Lüksemburg Büyükelçisi Arlette Conzemius “Lüksemburg Fahri Konsolosumuz Suzan Sabancı Dinçer, iki ülke arasında işbirliği fırsatları yaratma konusunda önemli katkılarda bulunmaktadır. Lider bir iş kadını olarak Suzan Sabancı Dinçer, İstanbul’da Lüksemburg için büyük bir değer teşkil etmektedir” dedi. Fahri Konsolos olarak, iki ülke arasındaki ticaretin daha da geliştirilmesi için üst düzeyde gördüğü iyi niyetin çalışmalarına her zaman cesaret verdiğini belirten Suzan Sabancı Dinçer ise törende “Türkiye ile yakın ilişkileri bulunan Lüksemburg, her şeyden önce, istikrarlı ekonomik ve politik sistemleriyle iş dünyası için de büyük önem arz ediyor” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)