E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuudi takımını taşıyan uçağın motoru havada alev aldı---

Suudi takımını taşıyan uçağın motoru havada alev aldı

Suudi takımını taşıyan uçağın motoru havada alev aldı
19 Haziran 2018 - 01:00 borsagundem.com

Rusya'da devam eden Dünya Kupası'nda yer alan Suudi Arabistan Futbol takımını, turnuvadaki ikinci maçları için Rostov'a götüren uçağın motoru havada alev aldı. Uçak Rostov'a sorunsuz inebildi

Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası'nda yer alan Suudi Arabistan'ın Rostov'a hareket eden uçağının bir motoru havada alev aldı. Uçak sıkıntısız bir şekilde piste inebildi.
Dünya Kupası'nda yer alan Suudi Arabistan A Milli Futbol Takımı hayati tehlike atlattı. çarşamba günü oynanacak olan Uruguay mücadelesi için Rostov'a hareket eden Suudi kafilesini taşıyan uçağın motorlarından biri havadayken alev aldı. Uçak tehlikesiz olarak Rostov'daki Don Airport'a indi.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, uçağın bir motorunda teknik arıza meydana geldiğini belirterek, takımın iyi durumda olduğunu açıkladı.

Rus Airbus tipi uçakta yaralanan olmadığı kaydedildi. Futbolcular uçak motoru alev aldığında telefonlarının kameralarına sarıldılar. Uçağın 12 yıllık olduğu kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)