E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknolojiSuudi Arabistan, Twitter kararını duyurdu---

Suudi Arabistan, Twitter kararını duyurdu

Suudi Arabistan, Twitter kararını duyurdu
28 Ekim 2022 - 23:39 borsagundem.com

Suudi Arabistan'daki Kraliyet Holding Şirketi Twitter hisselerini elinde tutacak

Suudi Arabistan'daki Kraliyet Holding Şirketi ve Suudi Prens Velid bin Talal'ın Özel Ofisi, Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın satın aldığı sosyal medya şirketi Twitter'daki hisselerini elinde tutmaya devam edeceğini duyurdu.

Suudi Arabistan'daki Kraliyet Holding Şirketi'nin (KHC) CEO'su Bin Talal, özel ofisi ve KHC tarafından konuya ilişkin yapılan ortak açıklamayı Twitter hesabında paylaştı.

HİSSE TRANSFERİ TAMAM

Bin Talal'ın ofisi ve KHC'nin Twitter'daki 1,89 milyar dolar değerindeki mevcut hisselerinin, Musk'ın satın aldığı Twitter'a transfer işleminin tamamlandığı kaydedilen açıklamada, "Prens ve KHC, Twitter'da Musk'tan sonra ikinci en büyük hissedar oldu." ifadelerine yer verildi.

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın sosyal medya şirketi Twitter'ı 44 milyar dolara satın alma sürecinin tamamlandığı açıklanmıştı.

Twitter'ın Elon Musk'a satışı tamamlandı

 

Elon Musk resmen Twitter'ı satın aldı!

 

Twitter'da büyük çaplı işten çıkarma olmayacak

 

Musk'tan Twitter'a hisse başına 54,2 dolarlık teklif

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )29 Ekim 2022 13:49

    Yeni özellikler eklenecek. twetterda popüler birine artık bağışlar yapılabilecek. 10 tl 20 tl 50 tl vb. böylece istenen kişiye dünyanın her alanından par aile alınan bğaışalr verilebilecke. Gazeteciyim iyip 10 takipçisi olmayan, tv lerde hergun çıkıp 50 tane yazısı okunmayanlar böylece  hak ettikleri değersizliğe kavuşacak. Ama bazı içsel ve siyasi nedenler ile görevden alınan ama onbinler milyonlar ca takipcisi olan makale yazan video yapan paylaşan kitlelerin takip ettiği kişiler çok güzel paralar kazanarak bağışlar alarak ekonomık refaha ulaşabilecek. Böylece gerçekler için halk maddi güç verecek, gelir elde eden bağımsız kalan yazar vb kişilerde daha özgür ve bilimsel çalışmalarını yapabilecek. Devrim geliyor...youtube de eklendı bu özellik. twetter çalışmaları başlattık, özgür basın gelecek. takipcisi olan tv ye hiç çıkmasada milyonların desteği ile özgürce bağımsızca kazanıp bildiklerini paylaşacak...