E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriSÜTAŞ'ı sarsan ölüm---

SÜTAŞ'ı sarsan ölüm

SÜTAŞ'ı sarsan ölüm
19 Mart 2014 - 19:09 borsagundem.com

Türkiye'nin sayılı şirketlerinden SÜTAŞ'ın genel müdür yardımcısı kaldığı otelde ölü bulundu

Gaziantep’te bulunan SÜTAŞ Genel Müdür Yardımcısı 54 yaşındaki Özer Ağca, kaldığı otel odasında ölü bulundu. Cesedi morga götürülen Ağca’nın kalp krizi sonucu öldüğü tahmin ediliyor.

İki gün önce Gaziantep’e gelen ve otelde konaklayan SÜTAŞ A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Özer Ağca, sabah saatlerinde odasından çıkmadı. Telefonlara da cevap vermeyince durumundan şüphelenerek odasına giden otel görevlileri, Ağca’yı yatakta hareketsiz şekilde buldu. Otel görevlilerinin çağırdığı sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Ağca’nın öldüğü belirlendi. Bunun üzerine bilgilendiren polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası kalp krizi geçirdiği tahmin edilen Ağca’nın cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



SÜTAŞ'TAN AÇIKLAMA
Özer Ağca'nın ölümü üzerine Sütaş'tan yazılı açıklama yapıldı:

"Sütaş AŞ Doğu İlleri Satış ve Operasyondan sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Özer Ağca, 19 Mart 2014 Çarşamba sabahı, görevi dolayısıyla bulunduğu Gaziantep’de, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu vefat etmiştir. 1960 doğumlu olan Ağca, 2010 yılından beri Sütaş AŞ’de Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktaydı. Kurumumuza önemli katkılarda bulunmuş olan merhum Özer Ağca’nın ani ölümü Sütaş ailesini büyük bir üzüntüye boğdu. MerhumaTanrı’dan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz.""

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • as19 Mart 2014 21:39

    dalgınlık/yanlışlıkla kendi ürettiği sütten içmiştir.

  • mustafa ayne19 Mart 2014 19:31

    antepte bu tur olaylar çok oluyor bunların başlıca sebeblerı antebın uyuşturucu yanı eroın geçiş noktası ve burda eroınden ölenlerı sayısı türkıyede 1. surada