E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor'da sürpriz gelişme! O isim adaya veda etti---

Survivor'da sürpriz gelişme! O isim adaya veda etti

Survivor'da sürpriz gelişme! O isim adaya veda etti
15 Haziran 2016 - 06:47 borsagundem.com

Survivor 2016'da sona yaklaşılırken adaya bir isim daha veda etti

TV8'de yayımlanan ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı ile Alp Kırşan'ın yaptığı Survivor 2016'da bu hafta adaya veda eden isim belli oldu.

Bu hafta yapılan ilk dokunulmazlık yarışını gönüllüler takımı kaybetmiş ve adadan gitme adayı olarak İbrahim'i belirlemişti.

Dün akşam ekrana gelen haftanın ikinci dokunulmazlık yarışında ise kazanan takım gönüllüler oldu.

Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında bireysel dokunulmazlığı ise Atakan kazandı. Ada konseyinde yapılan oylamada Atakan ve Yunus, Semih'in adını, Nagihan ve Semih ise Yunus'un adını yazınca gönüllülerden İbrahim'in karşısına iki isim çıkarılmış oldu.

Gecenin sonunda Acun Ilıcalı, SMS oylama sonuçlarına göre elenen ismi açıkladı. Bu hafta adaya veda eden isim Ünlüler takımından Yunus Günçe oldu.

VEDA SIRASINDA ATIŞMA

Kararın açıklanmasının ardından arkadaşlarıyla vedalaşan Yunus Günçe, Semih'in hamle yapmasına rağmen kucaklaşmaya yanaşmadı ve Atakan'a yöneldi. Bu arada Semih laf atarak, "Git sana 'omurgasız' diyenlere sarıl" dedi. Semih'in bu tavrı konseyde tepkiyle karşılandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)