E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Suruç'ta hayatını kaybedenler toprağa veriliyor---

​Suruç'ta hayatını kaybedenler toprağa veriliyor

​Suruç'ta hayatını kaybedenler toprağa veriliyor
21 Temmuz 2015 - 22:49 borsagundem.com

Osman Çiçek ve Kasım Deprem Suruç'ta, Nazlı Akyürek ve Veysel Özdemir Diyarbakır'da, Murat Yurtgül ve Emrullah Akhamur ise Mardin'de toprağa verildi

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısında hayatını kaybeden Osman Çiçek (22) ve Kasım Deprem'in cenazeleri Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından ambulansla Suruç Devlet Hastanesi morguna getirildi. Buradan alınan cenazeler kalabalık bir grup tarafından omuzlarda taşınarak Suruç asri mezarlığına götürüldü. Bu sırada Türkçe ve Kürtçe çeşitli sloganlar atıldı. Çiçek ve Deprem'in cenazeleri, kılınan namazın ardından defnedildi. 

Cenazeye, bazı HDP milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Diyarbakır

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısında hayatını kaybeden Nazlı Akyürek ve Veysel Özdemir, Diyarbakır'da, Murat Yurtgül ve Emrullah Akhamur ise Mardin'de toprağa verildi.

Gaziantep Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Akyürek ve Özdemir'in cenazeleri Diyarbakır Büyükşehir ve Kayapınar belediyelerine ait cenaze araçlarıyla Bağlar ilçesindeki Yeniköy Asri Mezarlığı'na götürüldü. 

Kalabalık bir grup tarafından omuzlarda taşınan Akyürek'in cenazesi kılınan namazın ardından 450 Evler Mezarlığı'nda, Özdemir'in cenazesi ise Yeniköy Asri Mezarlığı'nda defnedildi.

Mardin

Suruç'taki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Murat Yurtgül ve Emrullah Akhamur'un cenazeleri, Gaziantep Otopsi Merkezi'nden alınarak Kızıltepe ilçesindeki baba evlerine getirildi. 

Cenazeler, baba evlerinde helallik alınmasının ardından omuzlarda taşınarak götürüldüğü Atatürk Mahallesi Mezarlığında kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Cenaze törenine, HDP Mardin milletvekilleri Enise Güneyli, Erol Dora, Gülser Yıldırım ile Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk de katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)