E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSürpriz açıklama! 5. parti ortaya çıktı---

Sürpriz açıklama! 5. parti ortaya çıktı

Sürpriz açıklama! 5. parti ortaya çıktı
29 Ekim 2015 - 11:43 borsagundem.com

DSP Genel Başkanı Masum Türker,"Türkiye'de beşinci bir partiye ihtiyaç var. DSP, birikimiyle ve deneyimiyle beşinci parti olmaya adaydır" dedi

Seçim çalışmaları kapsamından Düzce İl Teşkilatını ziyaret eden Türker, burada yaptığı açıklamada, Türkiye'nin geçmişe nazaran çok farklı bir seçim yaşadığını, erken seçimlerin bir değişime neden olabilecek atmosferde gerçekleştiğini belirtti. 

"Bu değişim sonucu ya Türkiye yörüngesine oturacak ya da önümüzdeki yıl mayıs-haziran ayında bir seçim daha yapılacak" diyen Türker, "Yörüngeye oturabilmesi hatta ikinci ihtimal olan gelecek sene yapılacak seçimde tekrar bir toparlanmanın, örgütlenmenin yatay olarak sağlanabilmesi için parlamentoya muhakkak beşinci partinin girmesi ya da gelecek için beşinci bir partinin filiz vermesi gerekiyor" diye konuştu.
"Türkiye'de beşinci bir partiye ihtiyaç var. DSP, birikimiyle, kadrosuyla ve deneyimiyle beşinci parti olmaya adaydır"

 Sayın Devlet Bahçeli aynı düşünceyi dile getirdi ama yorumcular bu tartışmayı yörüngesinden çıkartmak için milletin AK Parti'nin bölünmesine götürüldüğünü belirten Türker, "Oysa bu AK Parti'nin bölünmesi üzerine değil, oy verirken, geçmişte AK Partiyi Türkiye'nin sorunlarını çözecek parti görüp, onun kadrosu, taraftarı, üyesi olmayanların oylarının AK Parti'ye gitmemesiyle mümkün olabilir" dedi.

Türkiye'de iktidar değişikliğinin AK Parti'nin oylarının azalmasıyla olabileceğini savunan Türker, "Türkiye'de beşinci bir partiye ihtiyaç var. DSP, birikimiyle, kadrosuyla ve deneyimiyle beşinci parti olmaya adaydır" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yozgat29 Ekim 2015 15:14

    yozgat bağımsız m v adayı lütfullah kayalar geliyor.

  • benşaaabbaaan29 Ekim 2015 13:47

    mansur beyi gerçekten taktir ederim. Ama yeni isimde bir parti şart. Eski ismi olan parti yerine solu ve sağı kucaklayacak, mansur bey gibi iki taraftan da oy alabilecek bir lider, yüzde 60 larla rekor bile kırar. YTD

  • nur çel29 Ekim 2015 13:29

    Mansur beyin partisi mansuru koruma derneyi olsun Borsada bir dergisi vardı eski borsacılar bilir

  • ender29 Ekim 2015 13:10

    siyaset tıkandı,kilitlendi,,Türkiye,herkesin oy verebileceği 5.partiyi çıkartmak zorunda.

  • MHP'li29 Ekim 2015 12:39

    CHP'nin komplex bir parti olduğunu düşünürsek 5nci partinin CHP'den çıkacağı aşikardır. Kaldı ki DSP'de sol parti olduğuna göre CHP'yi parçalayacaktır.

  • Byk29 Ekim 2015 12:07

    Bugün yarın Saadet partisi çıkıp 5.nci parti biziz diyebilir. 5.nci parti AKP kırgınlarından ve MHP kırgınlarından çıkabileceği tahmin edilebilir.

  • yatırımcı29 Ekim 2015 11:56

    tabiki akp bölünüp 5.parti çıkacak amaç bu zaten yoksa meclise giren bir 5.parti nasıl oluşsun dsp ye kim oy verir...

  • Maho29 Ekim 2015 11:53

    Mansur bey siz biraz bekleyin daha bulent bey var sırada sonra 6 parti olarak sayın Davutoğlu 7 parti olarak Cindoruk 8 parti Tansu ve mesut 9 parti olarak Akdoğan 10 parti olarak babacan 11 parti Albayrak lar siz ancak 12 de yer alırsınız oda izin alabilirseniz bakalım muhtarlar bu konuda yorumları ne olacak muhtarlar dan izin aldinizmi