E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye'nin kuzeyinde çatışma: 1 asker şehit---

Suriye'nin kuzeyinde çatışma: 1 asker şehit

Suriye'nin kuzeyinde çatışma: 1 asker şehit
04 Mayıs 2019 - 14:56 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde Tel Rıfat bölgesinde YPG'lilerle çıkan çatışmada askerin şehit edildiği, 1 askerin de yaralandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı'nın açıklamasında, "Zeytin Dalı Harekat Bölgesi'nde, 04 Mayıs 2019 tarihinde, PKK/YPG’li teröristlerin Tel Rıfat bölgesinden açtıkları atışlar sonucunda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır" denildi.

Açıklamada ayrıca, "Olay sonrası teröristlere ait belirlenen hedefler meşru müdafaa hakkı kapsamında bölgedeki ateş destek vasıtalarımız ile derhal ateş altına alınmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar dileriz." ifadesine yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)