E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye girmeye çalışan 11 kişi yakalandı---

Suriye'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye girmeye çalışan 11 kişi yakalandı

Suriye'den yasa dışı yollarla Türkiye'ye girmeye çalışan 11 kişi yakalandı
09 Mart 2021 - 13:25 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Hatay hudut hattından yasa dışı yollarla Türkiye'ye girmeye çalışan, aralarında kırmızı bültenle aranan DEAŞ mensubunun da olduğu 11 kişinin yakalandığını bildirdi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Hatay/Altınözü hudut hattında, yasa dışı yollarla Suriye'den ülkemize girmeye çalışan 11 kişi yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda şahıslardan birinin DEAŞ terör örgütü mensubu olduğu ve kırmızı bültenle arandığı tespit edildi." bilgisi verildi.

HİSAR-O+ uzun menzil ve yüksek irtifa testini başarıyla geçti

 

Adana merkezli 8 ilde icra şebekesi operasyonu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • T.C. NİN SINIRLARI YOL GEÇEN HANI09 Mart 2021 14:23

    ülkemiz son 19 yılda yol geçen hanına döndü. sınırlardaki mayınlar ta 2006 2007 yıllarında sanki bugünler önceden bir takım(ÜLKEMİZİ YÖNETENLER) kesimlerce önceden biliyormuş gibi o yıllarda özgürlük hak adalet vs. kavramlarla halk kandırılarak kaldırıldı. ve bugün delik deşik olan T.C. sınırlarından elini kolunu sallayan istediği şekilde T.C.ye giriyor çıkıyor. Bu sayede 10 milyon suriyeli , 5 milyon Afgan, 600 bin somalili, 500 bin sudanlı, 2 milyon ıraklı vs. T.C nin içine doldu. ve bu işler bu Ülkeyi yönetenlerin umurlarında bile değil.. Bir T.C. vatandaşı bir AB ülkesine elini kolunu sallayarak gidebiliyor mu ? bu nasıl bir yönetim anlayışı ve T.C. halkının varlığına ne kadar büyük bir saygısızlık ve gelecek kuşaklara karşı nasıl bir sorumsuzluk..