E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye'den acı haber: 1 asker şehit, 4 asker yaralı---

Suriye'den acı haber: 1 asker şehit, 4 asker yaralı

Suriye'den acı haber: 1 asker şehit, 4 asker yaralı
08 Şubat 2020 - 08:54 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, (MSB), Barış Pınarı Harekâtı bölgesinde bugün bir Mehmetçiğin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığından (MSB) yapılan açıklamada, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde intikal sırasında bir aracın devrilmesi sonucu 5 askerin yaralandığı belirtildi.

Hastaneye sevk edilen yararlı askerlerden birinin, müdahaleye rağmen şehit olduğu kaydedilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dileriz." ifadesi kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Aslan09 Şubat 2020 09:06

    Kendi yalanlarınızda boğulun  aşağılık sürü!  Yakında anlarsınız bu ülke için çabalayan mı hadsiz yalan ve iftirayla prim yapmaya çalışan münafıklar mı   karlı olacak?  3-5 yarım akıllı ahmak neredeyse Suriye ye asker gönderdiği  için hükümeti topa tutacak kadar aşağılık ve adi.  Bunların gavur kırması olduğuna hiç şüphem kalmadı!

  • Cedid09 Şubat 2020 08:05

    Her millet hakettiğini bulur da ben arada haketmedikleri halde diğerleriyle beraber cefa çeken iyilere, ahlaklılara, bebelere acıyorum. Sınavda mülakatla torpil, adamına göre yargı, bürokratlara mv lerinin kağıt gönderip kanunsuz işler istemesi, yolsuzluk, adaletsiz , kanunsuz ihaleler, yap işlet devret hatta devretme, yalan, dolan, hileli sağlıksız gıdalar, yalan ekonomik veriler, vergi hırsızlığı, doğa, tarih talanı daha nice kötü işler. Allah böyle toplulukları helak etmeli bence. Yaşadıkları cennet toprakları ellerinden almalı. Araplara İranlılara başlarına gelenlerden dolayı hiç acımıyorum. Sıradaki kimse ona da acımıyorum. Biz bile olsak acımıyorum. Ben habire teknoloji, ilim , üretim, politika yapan kendi milletini yukarıya çıkaran gavura kızmam. Din tuccarı,milliyet tuccarı , tembel hak hukuk bilmez, kolay rahat yaşamanın yollarını arayan ahlaksız gelişmemiş topluluklara kızarım.

  • yazık..08 Şubat 2020 20:37

    Suriyelier TC vatandaşı oluyor... Benim insanım, suriyelilerin memleketi için çalışıyor.. Benim insanım hayatda açlıkdan rahmetli oluyor.. suriyeli avrupaya nasıl kaçak yolla giderim diye plan program yapıyor... yanlış hesaplar, inatlaşmalar ulkemızı ve insanımıza zarar veriyor...

  • Ahmak group sizi 08 Şubat 2020 11:59

    Elin itleri türkiye 'de spor salonlarında vücut yapıyor ekmeğimizi yiyor kadın kızlarımıza musallat oluyor bizim askerimiz onların memleketinde şehit oluyor bunun hesabını hiç birisi vermeyecek visele olanlar...

  • kralll08 Şubat 2020 10:18

    asrın lideri kime dostum dediyse kazığı ondan yedik. şimdide putine diyor. putinden yiyeceğiz. 

  • Xyz08 Şubat 2020 10:17

    Doğuda ağalık rejimini bitirip ellerindeki toprağı halka dağıtmadıkça, rahmetli ecevitin projesi olan mezraları köyleri bir araya toplamadıkça o bölgedeki sorunlar hiç bir zaman bitmez.

  • Mert mert08 Şubat 2020 10:15

    Sen silahını yapmak,ülkeni geliştirmek yerine ;başbakan idam eder,kafana estiği zaman darbe eder bir sağdan,bir soldan idam edersen. Vatandaşının sakalı, saçı,baş örtüsü ile yıllarca uğraşırsın,12.000 km den Amerika gelir 5.000 km'den Fransa gelir İngiltere gelir. Bunu göremeyen zavallılar yönetimi suclar

  • Yiğit yiğit08 Şubat 2020 13:31

    Şimdi ki ordu senin kafadan ama yine başarısız. O dediklerin eskidendi. Bizim insanımız sağ sol farketmez hep aynı kafadan. Komünizm koy işlemez, şeriat getir işlemez. Ahlaksız, yoz insan sağ sol laik dindar diye ayrılmaz. Torpil, rüşvet, yolsuzluk, liyakatsizlik normal ise siyaset kokuşmuş, halk kokuşmuş demektir. Her alanda hezimete uğraman hak ve doğaldır, olması gerekendir.

  • doğru08 Şubat 2020 11:32

    söylediklerin doğru fakat eksik şu andaki idarecilerinde anlattıklarından farkı yok...

  • siyaset08 Şubat 2020 10:06

    Allah bu canları suriyeye gönderip ailelere evlat acısı koyanlarin bu hale sokanların belasını versin.

  • Askerlik mesleği08 Şubat 2020 13:34

    Para alıp kendi rızası ile giden profesyonel askerler değil mi o askerler. O işin riski de bu. Askersen sıkıntısız yerde görev yapıyorsan rahat eder borsa iddia oynarsın yeri gelir terör savaş bölgesine gidersin zarar görürsün. İşin doğası bu.

  • git08 Şubat 2020 12:08

    bu begenmeyenlerinde canları gitsin

  • Misafir 08 Şubat 2020 11:11

    Allah bu zihniyette olanların belasını versin.

  • Pala08 Şubat 2020 09:14

    Pkk bitti suriye başladı. Bu halk ne büyük günah işledi de Allah devamlı gececik çocuklarını alıyor?

  • Halk da pek masum cennetlik08 Şubat 2020 13:38

    Yönetici dediğin adam bu halkın içinden çıkıyor. Halk torpili bulunca diğerlerinin hakkını çalıp donanımsız, cahil, beceriksiz çocuğunu işe yerleştiriyor. Fırsatı bulunca ormanlık araziye çöküp imara açılınca zengin oluyor. Vergi kaçırdığı için diğerleri indirek ekstra vergi veriyor. Çoğusu dayı amca torpiline yatıyor maaş alıyor. Hile, yalan, yolsuzluk, torpil normal olmuş ama halkın suçu yok değil mi ?

  • Pala08 Şubat 2020 12:11

    Yoneticileri bakkal mı seçiyor? Vebal halkin

  • Vatandaş08 Şubat 2020 09:48

    Pala halkın hiçbir günahı yok olamazda, sıkıntı yönetenlerde, çok kötü yönetiliyoruz. Dış politika dibe vurdu herkesle kötüyüz.