E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye'de Türkiye ve ABD'den üçüncü birleşik kara devriyesi başladı---

Suriye'de Türkiye ve ABD'den üçüncü birleşik kara devriyesi başladı

Suriye'de Türkiye ve ABD'den üçüncü birleşik kara devriyesi başladı
04 Ekim 2019 - 11:43 borsagundem.com

Suriye'de Fırat'ın doğusunda Güvenli Bölge tesisi kapsamında, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve ABD personeli tarafından gerçekleştirilen üçüncü birleşik kara devriyesi başladı

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Suriye'de Fırat'ın doğusunda Güvenli Bölge tesisi kapsamında üçüncü birleşik kara devriyesi; TSK ve ABD personeli, kara araçları ve İHA’ların iştirakiyle Telabyad'ın doğusunda başladı." denildi.

Suriye'nin kuzeyinde Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile koordineli bir şekilde tesis edilmesi planlanan "güvenli bölgeye" yönelik Amerikan askeri yetkilileriyle 5-7 Ağustos tarihlerinde yapılan görüşmelerde, Türkiye'de Müşterek Harekat Merkezi'nin en kısa zamanda kurulması konusunda mutabık kalınmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • solmaz kaleli04 Ekim 2019 17:11

    piknik yapmayamı gidiyorlar bunlar.bu devriyelerin acını bilen varmı acıklasın lütfen.abd bu devriyeler ile ne yapmaya calışıyor bize aptalmı sanıyorlar.iyi karayolundan gezmeye pikniğe git aksam geri dön.teröristler aynı yerde sabit duruyorlar.

  • DOĞRU04 Ekim 2019 12:08

    sonuç...?