E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye'de kısmi sokağa çıkma yasağı uygulanacak---

Suriye'de kısmi sokağa çıkma yasağı uygulanacak

Suriye'de kısmi sokağa çıkma yasağı uygulanacak
24 Mart 2020 - 20:39 borsagundem.com

Suriye hükümeti, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle yarından itibaren kısmi sokağa çıkma yasağı uygulamaya kararı aldı.

Suriye'de koronavirüs salgını nedeniyle kısmi sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Şam yönetiminin aldığı karara göre, sokağa çıkma yasağı yarından itibaren yerel saatle 18.00-06.00 arasında uygulanacak. 

Yasağın kaç gün süreceğine dair bir açıklama ise yapılmadı.

Suriye'de ilk koronavirüs vakası 22 Mart'ta tespit edilmişti. Suriye Sağlık Bakanlığı, ülkeye yurt dışından gelen bir Suriye vatandaşında koronavirüs tanısı koyulduğunu, konuya ilişkin tüm tedbirlerin alındığını duyurmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.25 Mart 2020 02:03

    SURİYEDE İNSAN AİLE EV KALDIMI ?KİME SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANACAK ? KUŞLARA,KARINCALARA MI ? Ýüzbinden fazlası doğdukları topraklarda bombalama korkusuyla kaçtı meriç geçti onların haline acıyan kalmadı çoğu avrupa yollarında işkencelerle öldürüldüler denızlerde boğuldular onları haber yapan basın da yok hallerıni ne yazan var ne bilen ne de dile getiren var