E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye'de 6 terörist etkisiz hale getirildi---

Suriye'de 6 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye'de 6 terörist etkisiz hale getirildi
22 Ocak 2023 - 11:50 borsagundem.com

MSB, Suriye'nin kuzeyinde 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kahraman Mehmetçik, teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam ediyor. Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerine taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi." ifadelerine yer verildi.

MSB: 11 terörist etkisiz hale getirildi

Suriye'nin kuzeyinde 8 terörist etkisiz hale getirildi

MSB açıkladı: 2 terörist etkisiz hale getirildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan22 Ocak 2023 19:38

    Ortadoğu’nun nüfus artşının azalması lazım terör örgütleri bölge halkının çocuklarını kullandıkça bunlar bitmez öldür öldür bitmiyorlar 40 yoldan fazla Türkiyem terörle mücadele ediyor Allah askerimizi polisimizi korusun Tanrı Türk’ü korusun

  • DIMBIL22 Ocak 2023 16:43

    Bu hükemet başımızdan gider ise yine bu sefer bunlar içeriye yine girerler bu sefer bunlara özertlik verilecek imiş.gelip özertlik verilen yerleri işgal ederler.biz buranın askerleri derler.acaba  ali babacan ortakları ile TSK lerine de donanacaklarmıdır.