E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye rejim güçleri gözlem noktasına saldırdı: 1 asker şehit---

Suriye rejim güçleri gözlem noktasına saldırdı: 1 asker şehit

Suriye rejim güçleri gözlem noktasına saldırdı: 1 asker şehit
27 Haziran 2019 - 23:07 borsagundem.com

Suriye rejim güçlerinin İdlib'deki gözlem noktasına saldırısı sonucu 1 asker şehit olurken, 3 asker de yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye rejim güçlerinin İdlib'deki 10 numaralı gözlem noktasına yaptığı saldırıda bir askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını açıkladı. MSB ayrıca, Rusya'nın Ankara Ataşesi'nin Genelkurmay Başkanlığı'na çağırılarak saldırların en ağır şekilde cezalandırılacağı iletildi.

MSB'den konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

Suriye rejim güçlerinin İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde kontrol ettiği bölgeden, 10 numaralı Gözlem Noktamıza bugün kasıtlı olduğu değerlendirilen top/havan atışları ile saldırılar gerçekleştirilmiştir.

Yapılan saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılarımızın tahliye işlemi tamamlanmış ve tedavilerine başlanmıştır.

Saldırıyla ilgili olarak Rusya’nın Ankara Ataşesi, Genelkurmay Başkanlığına çağırılarak Rusya nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş; saldırıların en ağır şekilde cezalandırılacağı iletilmiştir.

Durum yakından takip edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.

BİR ŞEHİT HABERİ DE HAKKARİ'DEN

Hakkari Valiliğinden yapılan açıklamada, Otluca Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında nöbet tutan askeri personelin, silahının kazara ateş alması sonucu yaralandığı belirtildi. 

Açıklamada, "Yaralı personel sevk edildiği Hakkari Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" ifadesine yer verildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)