E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakSüresinde teslim edilmeyen evin kredisine durdurma kararı---

Süresinde teslim edilmeyen evin kredisine durdurma kararı

Süresinde teslim edilmeyen evin kredisine durdurma kararı
17 Eylül 2019 - 12:51 borsagundem.com

Aydın'da 14 ay içinde tamamlanma taahhüdü verilen konutu kendisine süresinde teslim edilmeyen ve müteahhit ile anlaşması bulunan bankadan çektiği kredinin ödemelerinin durdurulması için dava açan kişinin talebi haklı bulundu.

Merve Cengiz Demir, 2016 yılında ön ödemeli satış sözleşmesi imzalayarak bir konut almak istedi. Demir, yüklenici firmaya peşinat ödedi, sonra da müteahhitin yönlendirmesiyle bir bankadan konut ödemesi için kredi çekti. Ancak 14 ayda tamamlanması gereken konut, süre sonunda Demir’e teslim edilmedi. Demir, avukatı aracılığıyla zararının karşılanması için hem müteahhide hem de kredi sağlayan bankaya “sözleşmenin feshi ve kredi ödemelerinin durdurulması” talebiyle dava açtı.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :))17 Eylül 2019 13:37

    ticaret zinciri bir yerde kırılıyor.kademeli olarak kırılan zincirin zararı, ya işverene, ya vatandaş, ya bireylere, ya devlete, yada bankalara pay ediliyor...yani kimse batmasın, kimse kar düşünmesin. sistemde çökmesin. ama zincirlerin her kırılmasında oluşan zarar birilerine yansıyor... tüm bu işlemler pansuman işlem oluyor.neşter atılmadı. yani sorunlar büyük, bilmiyor