E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlak​Sur Yapı’dan konut alana % 15 destek---

​Sur Yapı’dan konut alana % 15 destek

​Sur Yapı’dan konut alana % 15 destek
03 Şubat 2015 - 05:38 borsagundem.com

Sur Yapı, şubat ayı boyunca İdilia ve Vitrin projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 15 peşinat indirimi yapacağını açıkladı

Kampanyayla ilgili bilgi veren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, şunları söyledi:

“Kendi evinin sahibi olmak isteyenlere Sur Yapı olarak birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Ev sahibi olmak isteyen herkese, düşük peşinatlarla ve kolay ödeme planlarıyla destek oluyoruz. Bu kampanyada müşteri ödediği peşinatı kendi belirleyecek. Ayrıca sunduğumuz konut desteği indirimi ile peşinat tutarını artırarak indirim tutarını da artırmma imkanı var.”

Elmas’ın verdiği bilgiye göre, kampanya kapsamında, İdilia projesinden 3+1 tipinde 560 bin liralık bir ev için toplam satış bedelinin yüzde 40’ı olan 224 bin lira peşinatı ödeyen tüketici, ödediği peşinat üzerinden yüzde 15 indirimle 33 bin 600 liralık kazanç sağlıyor. Peşinatı tutarı artırıldıkça indirim tutarı da artıyor. Ayrıca 36 ay boyunca parasını konut edinme hesabında biriktirenler 36’ıncı ayda Sur Yapı’ya ara ödemesini yaparken, devletin sunduğu konut edinme desteğinden de faydalanabilecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • briffa07 Şubat 2015 23:15

    Görende tarla bağışladı zannedecek, tek göz oda evi milyon liradan satıyorsun , seninki indirimin değil gel gel olur.