E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSur ilçesindeki sokağa çıkma yasağı---

Sur ilçesindeki sokağa çıkma yasağı

Sur ilçesindeki sokağa çıkma yasağı
12 Aralık 2015 - 12:25 borsagundem.com

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 6 mahalle ve 1 caddede sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Diyarbakır Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen 6 mahalle ve 1 caddede, PKK'lı teröristlere yönelik hava destekli operasyon düzenlendi. İlçedeki Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahalleleri ile Gazi Caddesi'nde uygulanan sokağa çıkma yasağının ardından kapsamlı operasyon başlatıldı. Polis ve jandarma tarafından hava destekli gerçekleştirilen operasyon, sivillerin zarar görmemesi için titizlikle yürütülüyor. İlçeye giriş ve çıkış kontrollü şekilde sağlanıyor. Jandarma ekipleri de çevre önlemi alarak operasyona destek veriyor.

Operasyon devam ediyor

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 6 mahalle ve 1 caddede 2 Aralık'ta saat 05.00'te ilan edilen sokağa çıkma yasağı önceki gün 23.00 itibarıyla sona ermiş, Sur Kaymakamlığından yapılan açıklamada, söz konusu 6 mahalle ile caddede dün saat 16.00'dan itibaren yeniden sokağa çıkma yasağı uygulanacağı açıklanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)