E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig’de puan tablosu yeniden şekillendi---

Süper Lig’de puan tablosu yeniden şekillendi

Süper Lig’de puan tablosu yeniden şekillendi
29 Aralık 2019 - 04:29 borsagundem.com

Ligde devrenin son haftasında adeta gol yağmuru yaşandı. Süper Lig’in 17. haftasında oynanan 9 karşılaşmada toplam 37 kez rakip kale ağları havalandı

Süper Lig'de ilk yarının son haftası nefes kesen maçlara sahne oluyor. Cuma ve Cumartesi günleri maçları adeta gol yağmuruna dönüştü. Pazar günü oynanan 4 karşılaşmada ise gol sayısı fazla olmamakla birlikte hiç gol atılmayan karşılaşma olmadı. Oynanan maçların ardından puan tablosu yeniden şekillendi. 

Süper Lig'de 17. hafta büyük heyecana ve bol gollü maçlara sahne oldu. Sivasspor, lider girdiği ilk yarının son haftasından da 1-0'lık Göztepe galibiyetiyle yine lider çıktı. Kasımpaşa karşılaşmasında 5 golle kazanan Başakşehir de ilk yarıyı ikinci sırada tamamladı. Kayserispor'a tam 6 gol atan Trabzonspor ligin ilk yarısını 3. sırada bitiren ekip oldu. 4-1'lik Gençlerbirliği galibiyetiyle 4'üncülük için umutlanan Beşiktaş, Fenerbahçe'nin Rize deplasmanında galip gelmesiyle 5. sırada kaldı. 4. sıraya Fenerbahçe yerleşti. Bu haftanın farklı kazanan takımlarından Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'un da haftayı galibiyetle bitirmesiyle ligin ilk yarısını 7. sırada tamamladı.

Ligde devrenin son haftasında adeta gol yağmuru yaşandı. Cuma ve cumartesi günü oynanan karşılaşmalarda toplam 5 maçta 28 gol kaydedildi. Pazar günü oynanan diğer 4 karşılaşmada ise 9 gol kaydedildi. 

İşte Süper Lig’in 17. haftasında oynanan 9 karşılaşmada alınan sonuçlar:

Beşiktaş 4-1 Gençlerbirliği

Ankaragücü 2-2 Denizlispor

Başakşehir 5-1 Kasımpaşa

Trabzonspor 6-2 Kayserispor

Galatasaray 5-0 Antalyaspor

Demir Grup Sivasspor1-0 Göztepe

Aytemiz Alanyaspor 2-1 İttifak Holding Konyaspor

Gaziantep FK 1-1 BtcTürk Yeni Malatyaspor

Ç. Rizespor 1-2 Fenerbahçe

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)