E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig'de Balotelli bombası---

Süper Lig'de Balotelli bombası

Süper Lig'de Balotelli bombası
23 Mayıs 2021 - 20:00 borsagundem.com

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Adana Demirspor transferde büyük oynuyor. Kulüp Başkanı Murat Sancak, dünyaca ünlü golcü Mario Balotelli'ye yaptıkları teklifi açıkladı.

26 yıl sonra Süper Lig'e yükselerek büyük bir başarı elde eden Adana Demirspor, yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamada, "Taraftarlar merak etmesin, önemli transferler yapacağız. Bu takımı yukarı çıkaracağız" derken dünyaca ünlü yıldız Mario Balotelli'ye teklif yaptıklarını açıkladı.

İtalyan golcünün transferinin zor olduğunu söyleyen Sancak, "Mario Balotelli ile görüştük. Kolay bir transfer değil. Uğraşıyoruz ama zor bir transfer. Balotelli'den cevap bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Murat Sancak ayrıca sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Adana Demirspor'un transfer listesinde olduğu iddia edilen Danny Welbeck, Gervinho, Metehan Mimaroğlu, Sinisa Sanicanin, Asmir Begovic ve Joe Hart gibi isimlerle ilgilenmediklerini ifade etti.

Geçtiğimiz sezon İtalya Serie B takımlarından Monza'da forma giyen Balotelli, beklenen performansı sergileyemedi ve 14 maçta forma giyip 6 gol kaydetti.

Adana Demirspor halka arza hazırlanıyor

 

Oktay'dan Adana Demirspor ve Giresunspor'a tebrik

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gökhan24 Mayıs 2021 00:11

    Senin oğlunun ne işi var Venezüellada, covit kiti dağıtmak ona mı kalmış ???

  • İzzet BAŞ23 Mayıs 2021 20:34

     Borsaya açıl keriz parası topla sonra dağıtmak kolay.. Adana gençliğinin  harçlık parasını da alırsın olur biter....