E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Lig ekibinde Aboubakar sesleri---

Süper Lig ekibinde Aboubakar sesleri

Süper Lig ekibinde Aboubakar sesleri
03 Haziran 2020 - 00:37 borsagundem.com

Porto, Beşiktaş'ın eski yıldızı Aboubakar'la ilgili son kararını verdi. Portekiz kulübü, Kamerunlu futbolcuyu satış listesine koydu. Porto'nun kararının ardından Süper Lig'in liderinde Aboubakar sesleri yükseldi


Futbol kariyerine Portekiz'de devam eden Vincent Aboubakar'ın yolu takımı Porto ile ayrılıyor. Porto'da Kamerunlu yıldız hakkında karar verildi. Kulübü tarafından satış listesine konulan Beşiktaş'ın eski yıldızı yeniden Süper Lig'e dönecek mi? 

2014 yılında Lorient ekibinden sonra Porto'ya giden Vincent Aboubakar, o dönemlerde Avrupa'da haklı bir üne sahipti. Futbolcu, şimdilerde ise Portekiz ekibinde adeta istenmeyen adam durumuna geldi. Yaşadığı sakatlıklarla düşüşe geçen ve kadroya girmekte zorlanan futbolcu için Porto nihai kararını verdi.

Aboubakar, Porto'dan kesin olarak ayrılacak

Correio da Manha'dan gelen bilgilere göre; Porto, Kamerunlu golcüyü satış listesine koydu. Yaz transfer döneminde Vincent Aboubakar, Porto'dan ayrılacak.

Aboubakar ayrılık sinyali vermişti

Futbolcu da artık tam anlamıyla Portekiz ekibinden ayrılmak için gün sayıyor. Kasım ayında bir açıklama yapan golcü oyuncu, "Evet, ayrılacağım. Hayatım boyunca burada kalacak değilim" diyerek sinyali vermişti.

Beşiktaş'ta başarılı olmuştu

Porto'da bu sezon 7 maçta 271 dakika süre alan ve 2 gol kaydeden Aboubakar, Beşiktaş'ta 38 maçta 19 gol 4 asistlik performans sergilemişti.

Trabzonspor'un da gündemine gelmişti

Aboubakar'ın adı son günlerde Trabzonspor ile de anılmaya başlandı. Ancak; Trabzonspor'un önceliği Sörloth'un durumunu netleştirmek.

Maliyeti düşük isimler daha cazip geliyor

Ayrıca bordo-mavili yöneticiler, geleceği kurtarma adına maliyeti düşük ve genç oyunculara yöneleceklerini ifade etmişti. (Ajansspor)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)