E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Kupa'da olaylar!---

Süper Kupa'da olaylar!

Süper Kupa'da olaylar!
06 Ağustos 2017 - 23:19 borsagundem.com

Atiker Konyaspor'un Beşiktaş'ı 2-1 yenerek Süper Kupa'yı kazandığı maçta sahaya bıçak atıldı, taraftarlar sahaya indi, facianın eşiğinden dönüldü.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda Konyaspor ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Kupa maçında istenmeyen olaylar yaşandı. Karşılaşmanın başından itibaren birçok kez meşaleler nedeniyle görüş alanı azaldı. Beşiktaş'ın 77. dakikada Cenk Tosun ile bulduğu beraberlik golünden sonra sahaya bıçak fırlatıldı. Konyaspor'un 2-1 kazandığı maç sonunda ise taraftarlar sahaya girdi.

Beşiktaşlı futbolcu Ricardo Quaresma, bıçağı yerden alıp hakem Fırat Aydınus'a verdi. Aydınus da bıçağı kenardaki dördüncü hakeme götürdü.

Karşılaşmanın son düdüğünden sonra ise facianın eşiğinden dönüldü. Atiker Konyaspor taraftarları maç bitiminde sahaya girdi. Bu sırada bir grup Beşiktaş taraftarının da tribünden sahaya girmeye çalıştıkları görüldü. Olaylar bir süre sonra yatıştırıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)