E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporSüper Kupa finalini İstanbul'a vermediler!---

Süper Kupa finalini İstanbul'a vermediler!

Süper Kupa finalini İstanbul'a vermediler!
03 Haziran 2021 - 16:36 borsagundem.com

Kuzey İrlanda Futbol Federasyonu, UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Villarreal’i karşı karşıya getirecek olan ve İstanbul'da oynanacağı konuşulan 2021 UEFA Süper Kupa maçının Belfast'te yapılacağını duyurdu.

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin Türkiye'den Portekiz'e alınmasının ardından Süper Kupa finalinin İstanbul'a verileceği konuşuluyordu. Daha önce maçın oynanacağı yer olarak açıklanan Kuzey İrlanda'dan bu konuda bir açıklama geldi.

Kuzey İrlanda Futbol Federasyonu, maçın İstanbul'da oynanacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"2021 UEFA Süper Kupa finali 11 Ağustos'ta Belfast'teki Ulusal Futbol Stadyumu'nda oynanacak. Finali İstanbul'a alınacağıyla ilgili spekülasyonların ardından UEFA bugün maçın Belfast'te yapılacağını onayladı."

Kuzey İrlanda Futbol Federasyonu CEO'su Patrick Nelson ise "UEFA ile yakın iletişim halindeydik, maçın Belfast'te oynanacağını onaylamalarından dolayı mutluyuz" diye konuştu.

2023 UEFA Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • atakan04 Haziran 2021 00:06

    Eyyy futbol federasyonu başkanı hani istanbulda oynanacaktı ne oldu. UEFA da hiç bir sözün geçmiyor.  Eyyy  servet yardımcı sen ne iş yapıyrosun orda. Neden Türkiyenin haklarını korumuyorsun. Koruyamıyorsan o koltukta ne işin var.